Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Σε πόσο βαθύ ύπνο έχουν πέσει οι Δήμαρχοι της Μεσσηνίας;

Διαβάζουμε στον ηλεκτρονικό τύπο ότι πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι δήμοι που αντιστέκονται στο χαράτσι στα ακίνητα μέσω που επέβαλε της ΔΕΗ με απαράδεκτο - εκβιαστικό τρόπο ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πρώτος τον χορό της άρνησης ξεκίνησε ο Δήμος Νέας Ιωνίας και μπήκαν μετά και οι Δήμοι Ελληνικού, Αργυρούπολης, Κορυδαλλού, Ψυχικού, Φιλοθέης, Σαρωνικού και Ίλιου.

Δηλαδή αυτή την στιγμή οι Δήμοι που συμμετέχουν (συνολικά) στην άρνηση του χαρατσιού είναι οκτώ.

Στον Νομό μας μέχρι και αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές κανένας Δήμος από τους έξι δεν έχει ανακοινώσει κάτι ανάλογο.
Να υποθέσουμε ότι οι Δήμαρχοι αδιαφορούν; Και ας αφήσουμε τους ......

υπόλοιπους δήμους της Μεσσηνίας και ας επικεντρωθούμε στον Δήμο Τριφυλίας που μας ενδιαφέρει.
Ο μεγάλος συνδικαλιστής - Δήμαρχος Τριφυλίας και προσφάτως Αλυτάρχης αγώνων κόντρας με μηχανάκια αξιότιμος κ. Κώστας Κόλλιας με την Δημοτική του ομάδα, έχει κάνει τίποτα για να μην πληρώσουν οι πολίτες το χαράτσι του Βενιζέλου; Αν όχι, πότε περιμένουν να το κάνουν;

Κύριε Κόλλια πόσο δύσκολο είναι να έρθετε σε επικοινωνία με άλλους Δημάρχους που ανήκουν στο ίδιο πολιτικό χώρο με σας (την Ν.Δ.) όπως τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, ή του δημάρχου Βύρωνα κ. Νίκο Χαρδαλιά για να σας δώσουν κάποια κατεύθυνση για το τι πρέπει να κάνετε κι εσείς ως Δήμος;
Πόσους τόνους μυαλό χρειάζεται να έχετε για να κινηθείτε έστω και ζητώντας πληροφορίες για κάτι τέτοιο και να το ξεκινήσετε κι εσείς;

Μόνο εκκίνηση για κόντρες με μηχανάκια ξέρετε να δίνετε αξιότιμε κ. Κώστα Κόλλια;

1 σχόλιο:

  1. Ο Πρώην Διαχειριστής8 Νοεμβρίου 2011 στις 8:08 μ.μ.

    Λοιπόν. Εγω προσωπικά είχα παρει τηλέφωνο την κ. Παντελάκη και της είχα πει για το τι κανει ο Δημος Νέας Ιωνίας. Και μάλισιτα την παρακίνησα να μεταφέρει στον Δήμο το θέμα και να ερθουν σε επικοινωνία με τον Δήμο Νέας Ιωνίας για να πάρουν συμβουλές το πως θα γίνει να μην πληρωθεί το χαράτσι του Μπένι.

    Μάλιστα στο e-mail της της είχα στείλει και τον σύνδεσμο από τον Δήμο Νέας Ιωνίας για να το δει και μόνη της.
    Φαίνεται ότι η κ. Παντελάκη αδιαφόρησε για το θέμα.
    Φαίνεται ότι είναι γενικά πρακτική της Κ. Παντελάκη να μην απαντά. Το θυμόμαστε άλλωστε και πρόσφατα με την Επιστολή - Κράξιμο του Χαλιακόπουλου στον Δήμο Τριφυλίας για τον απαράδεκτο τρόπο που του φέρθηκε η κατα τ' άλλα υπεύθυνη των πολιτιστικών του Δήμου.

    Συμφωνώ απόλυτα με την δημοσίευση σας αλλα μην περιμένετε απο δαυτους τίποτα. Μόνο συλλογικά αν γίνει κατι με ομαδικές αγωγές στην ΔΕΗ.
    Αν περιμενουμε τον Δήμο να κινηθεί, θα περιμένουμε χρόνια. Δεν συνεχίζω γιατι θα πω και άλλα πράγματα και θα θιχτούν πολλοί......

    Απ ότι φαίνεται ο δήμαρχος Τριφυλίας Κ. Κώστας Κόλλιας μόνο εκκίνηση σε κόντρες με μηχανάκια ξέρει να δίνει. Τα καμαρώσαμε τα Video με το ενα δυο τρία.

    Κρίμα πάντως γιατι την θητεία του την είχε ξεκινήσει κατα την γνώμη μου καλά. Μετα τα εκανε...... ας μην το πω καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.