Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΓΓΕΛΙΑ – ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ζητείται επειγόντως πρωθυπουργός για χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας.
Η δουλειά είναι μόνο ως τις 19 Φεβρουαρίου.

Ο,τι ζητήσει θα γίνει δεκτό, αρκεί : ............

- Να δεχτεί να κάνει ο,τι του λένε δυο αρχηγοί, που τους ανάγκασαν, ο ένας να παραιτηθεί αφού του είπαν ότι τον…εμπιστεύονται, και ο άλλος να συγκυβερνήσει, μόνο που ο ίδιος θέλει να το κάνει αυτό, χωρίς να φαίνεται, δείχνοντας ότι απλώς ότι ψηφίζει τα στοιχειώδη, αλλά δεν συμμετέχει σε τίποτα για να μη χρεωθεί τίποτα. Χωρις,λοιπόν, να συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα μεταξύ τους, θα του λένε τι να κάνει, μεταφέροντας τις εντολές των δανειστών.

- Να δεχτεί να αναλάβει,παίρνοντας έτοιμη τη λίστα των υπουργών και συνεργατών του, χωρίς να συμφωνούν ούτε σε αυτό οι δυο αρχηγοί. Ο ένας, που κατέστρεψε τη χώρα με μια φαεινή ιδέα, θα αφήσει στη θέση τους τους περισσότερους προηγούμενους υπουργούς- των οποίων είναι αρχηγός στο κόμμα – και ο άλλος δεν θέλει να βάλει κανέναν για να μην έχει καμία ευθύνη ή να δείχνει ότι δεν έχει ευθύνη, την οποία, όμως, εκ των πραγμάτων θα χρεώνεται, εξαναγκαζόμενος να ψηφίζει «ναι» σε συμφωνίες , που είχε δηλώσει αντίθετος..

- Να δεχτεί να κάνει τη δουλειά σε 100 ημέρες, και εκεί να τη σταματήσει και να φύγει,ακόμα κι αν εκείνην την ημέρα όλα είναι στη μέση, ή διαλύεται η Ευρώπη ή καίγεται η χώρα. Εκείνος πρέπει να φύγει και να πάει η χώρα σε εκλογές,με την ημερομηνία να έχει συμφωνηθεί από τώρα, σε ένα περιβάλλον που κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει , όχι σε τρεις μήνες, αλλά ούτε αύριο!

Ο πρωθυπουργός – μαριονέτα πρέπει να έχει και κύρος, εμπειρία, διεθνή διαδρομή και αναγνώριση, επιστημονικές περγαμηνές και να χαίρει εκτιμήσεως, την οποία πρέπει να δεχθεί να χάσει, αφού όλοι θα ξέρουν, ότι είναι μαριονέτα!
Αυτός ο πρωθυπουργός - μαριονέτα πρέπει να δεχθεί για 100 ημέρες να ταπεινώνεται σε υπουργικά συμβούλια των οποίων δήθεν θα προεδρεύει εκτελώντας εντολές σε προσυμφωνημένο επακριβώς πλαίσιο,να ταπεινώνεται στη Βουλή , απαντώντας στην κριτική χωρίς να έχει ο ίδιος την ευθύνη των επιλογών και να εκπροσωπεί τη χώρα ως… υπάλληλος στις συνόδους κορυφής, όπου ταπεινώνονται ακόμα και εκλεγμένοι πρωθυπουργοί ή αντιπροέδροι ..

Ταυτόχρονα, πρέπει να δεχτεί να έρχεται αντιμέτωπος με τη λαϊκή οργή και τα μέσα ενημέρωσης, που θα μιλούν για μια μαριονέτα , που εξευτελίζεται απλώς´ προεδρεύοντας σε μια κυβέρνηση, που στην πραγματικότητα θα κάνουν κουμάντο δυο αρχηγοί, λέγοντας ότι δήθεν πρόκειται για κυβέρνηση συνεργασίας. Στην πραγματικότητα θα είναι η προηγούμενη κυβέρνηση, με την προσθήκη μη κομματικών στελεχών σε 5 Υπουργεία και με το κόμμα που δεν συμμετέχει να μην συγκυβερνά, αλλά να είναι εξαναγκασμένο από τη διεθνή πίεση και τις εσωτερικές συνθήκες να ψηφίζει » ναι » σε συγκεκριμένα νομοσχέδια και συμφωνίες..Όχι, όμως, σε όλα..

Αυτός, λοιπόν, ο πρωθυπουργός όταν τελειώσει τη δουλειά, θα επιστρέψει στα προηγούμενα καθήκοντα του, έχοντας τσαλακώσει προφανώς την προσωπικότητα του, αλλά θα λέγεται στην υπόλοιπη ζωή του, πρώην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..
Τώρα, αν θα σώσει τη χώρα του ή θα του χρεοκοπήσει στα χέρια, δεν εξαρτάται από τον ίδιον, αλλά από εκείνους, που ο ένας έφυγε… μένοντας και ο άλλος ήρθε… (απο)φεύγοντας να έρθει για να μη χρεωθεί τίποτα.

Φυσικά, και οι δυο αρχηγοί βάζουν πάνω από όλα , τη χώρα!
Αν δεν την έβαζαν, υπήρχε περίπτωση, αντί για πραγματική κυβέρνηση σωτηρίας, να οδηγηθούν – με τους δανειστές να τους τραβούν το αυτί – σε μια δήθεν συγκυβέρνηση, που κανείς δεν την ήθελε πραγματικά, με έναν πρωθυπουργό μαριονέτα;

Υ.Γ.: Όποιος δεχθεί τη δουλειά, πρέπει να ξέρει ότι θα πληρωθεί στο τέλος. Αρα έχει ένα κίνητρο παραπάνω , να μην του χρεοκοπήσει η χώρα στα χέρια, για να πάρει τα λεφτά του.
Πληροφορίες : Μέγαρο Μαξίμου η Λεωφόρο Συγγρού. Για πιο σίγουρα, καλέστε Αγκελα Μέρκελ ή Νικολά Σαρκαζι… Ίσως μάθετε και νωρίτερα, αν προσλαμβάνεστε και τι ακριβώς θα κάνετε.

Tsekouratoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.