Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Οδυσσέας Βουδούρης: Η Ελλάδα έχει την ικανότητα να αντεπεξέλθει

Η κοινή τοποθέτηση τριών υπουργών για την πορεία της κυβέρνησης δεν είναι ένα συνηθισμένο γεγονός. Είναι όμως μια εύστοχη πρωτοβουλία στην παρούσα φάση διότι αναδεικνύει το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο, στο οποίο πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση την επόμενη μέρα. Επί της ουσίας, συνυπογράφω την ανάλυση και τα συμπεράσματα, τα οποία περιέχει αυτή η τοποθέτηση. Εξάλλου αυτές οι θέσεις ταυτίζονται επί των πλείστων με αυτές που εκφράζω δημοσίως εδώ και πολλούς μήνες, καθώς και με την πρόσφατη επιστολή στον Πρωθυπουργό, που συνυπέγραψα με συνάδελφο της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Η ταχύτητα, η αποφασιστικότητα, η σύμπνοια της κυβέρνησης, καθώς και η πραγματική της διάθεση, πέρα από τις λεκτικές τοποθετήσεις, να συγκρουστεί με συμφέροντα και πρακτικές του παρελθόντος, θα κρίνουν την έκβαση της μάχης.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να τονίσω και την ανάγκη, ........

παράλληλα με την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, να προχωρήσουμε σύντομα σε ένα διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης βασισμένο πιο πολύ στην αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα του κάθε κυβερνητικού τομέα, και λιγότερο στις εσωκομματικές ισορροπίες και το συνυπολογισμό του λεγόμενου «πολιτικού κόστους».

ΣΧΟΛΙΟ
Κ. Βουδούρη κάντε κι εσείς κάτι χρήσιμο. καταψηφίστε το πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου και εικά το άρθρο 37....

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που οι τρεις υπουργοι κανουν ο,τι ελεγε ο Βουδουρης..ρε δεν παει καλα το ατομο μαλλον καβαλησε τελειως το καλαμι.ξεχναει οτι ηρθε ουρανοκατεβατος και βγηκε απο σποντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βουδουρη γυρνα στα Παρισια σου δεν εχεις σχεση με τη Μεσσηνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.