Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Νέο σήμα και νέα σελίδα για την Νίκη Πλάτης

Πολλές είναι οι αλλαγές που έφερε η νέα διοίκηση της Νίκης Πλάτης καθώς η ομάδα απόκτησε νέα χρώματα, νέο σήμα και νέα εμφάνιση στην σελίδα της.
Το μπορντό και λευκό στη φανέλα αντικαταστάθηκαν από Κόκκινο και Μαύρο. Το έμβλημα της ομάδας αντικαταστάθηκε από έναν θυερό βαμένο με τα χρώματα της ομάδας (κόκκινο και μαύρο) όπου στο κέντρο του υπάρχει το κεφάλι της θεάς Αθηνάς.

Αλλαγές όμως έχουμε και στην σελίδα της ομάδας .........

στο διαδίκτυο [ niki-platis.blogspot.com ] όπου ο χρωματισμός του δεν θα μπορούσε παρα να εναρμονιστεί με τα χρώματα της ομάδας.
Στις άκρες οι μπάρες έχουν πάρει μαύρο χρώμα, στο πάνω μέρος της σελίδας όπου υπάρχει το Banner έχει πάρει κόκκινο χρώμα και το εσωτερικό φόντο της σελίδας αντικαταστάθηκε από ένα απαλό γκρι χρώμα.

Η νέα διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο της Νίκο Αραούζο αναμόρφωσε την εικόνα της ομάδας "εκ βάθρων" και φέτος έχει χαράξει πορεία για να κατακτήσει την καλύτερη δυνατή θέση στο Foto Finish του πρωταθλήματος της Β' Τοπικής κατηγορίας της Μεσσηνίας.

Ως ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News ευχόμαστε στην ομάδα καλορίζικες οι αλλαγές, να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο στην ομάδα και αγωνιστικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Μακάρι να ανέβει και στην Α' Τοπική κατηγορία της Μεσσηνίας.

Η νέα αναμορφωμένη σελίδα της ομάδας βρίσκεται στην διεύθυνση: niki-platis.blogspot.com και μπορείτε αν την επισκεφθείτε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.