Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Τι σκέφτεται ο Σαμαράς για το συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

«Μία από τα ίδια», χαρακτηρίζουν στη Συγγρού μια ενδεχόμενη σύγκλιση του συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.

Στη ΝΔ, ξεκαθαρίζουν πως ο Αντώνης Σαμαράς, δεν θα αρνούνταν μια τέτοια πρόσκληση, όπως δεν το έχει κάνει ποτέ μέχρι σήμερα, όμως σημειώνουν πως μια τέτοια εξέλιξη δεν θα είχε πολλά να προσφέρει.

«Περισσότερο επικοινωνιακό χαρακτήρα θα είχε κάτι τέτοιο.
Έχουμε την εμπειρία του παρελθόντος», τονίζει.......

στενός συνεργάτης του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, τονίζοντας πως η λύση σήμερα δεν είναι άλλη παρά οι εκλογές.

«Θα πηγαίναμε χωρίς προσδοκίες στο Συμβούλιο», παρατηρεί το ίδιο στέλεχος, δηλώνοντας βέβαιο πως η πορεία μιας τέτοιας συνάντησης Κορυφής δεν θα οδηγούσε, καθ’ εικόνα των προηγουμένων, σε κανένα αποτέλεσμα.

«Θέλουν να φύγει ο Γιώργος και να μείνει το ΠΑΣΟΚ»

Με αυτή τη φράση, ερμηνεύουν στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά, τις συνεχώς αυξανόμενες εκκλήσεις των βουλευτών της συμπολίτευσης, περί σύγκλισης του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

« Η κοινή λογική λέει μαζευτείτε. Όλοι κάνατε λάθη. Μαζευτείτε, βρέστε διεξόδους και σώστε την Ελλάδα. Κάντε δουλειά. Είστε υπεύθυνοι όλοι για αυτό που έγινε άρα είστε υπεύθυνοι όλοι να βρείτε διέξοδο», σημείωσε εχθές ο Ντίνος Βρεττός.

«Μια συνάντηση υπό τον Παπούλια, των αρχηγών των κομμάτων, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, ίσως θα ήταν ωφέλιμη, γιατί θα πρέπει να απαντήσουν όλοι οι αρχηγοί, το τι θα πάμε να διαπραγματευθούμε», παρατήρησε στο ίδιο ραδιόφωνο, ο πρώην Υπουργός, Γιώργος Ντόλιος.

«Να μην αποκλειστεί μια κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας», το σχόλιο του «πράσινου» Γιάννη Αμοιρίδη.

Η Κ.Ο. της ΝΔ καταγράφει με προσοχή τις φωνές που πληθαίνουν, ερμηνεύοντας τες ως απέλπιδα προσπάθεια διάσωσης του ΠΑΣΟΚ, όχι όμως και του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.