Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Εξακολουθούν να κλέβουν λάδια και στο νεκροταφείο Φιλιατρών.

Στα τέλη Μαΐου και συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου η ομάδα διαχείρισης του Φιλιατρά News είχε αναδείξει ένα θέμα σχετικά με την κλοπή λαδιού που κάνουν οι αράπηδες που μένουν πάνω και κάτω από το νεκροταφείο (παλιό και νέο) από τα μνήματα.
Μάλιστα σε εκείνη την δημοσίευση, η ομάδα του Φιλιατρά News είχε αναφερθεί στο τι τραβάνε οι καντηλανάφτισσες στο νεκροταφείο από τους μαύρους που τους ζητάνε λάδια.

Από τότε μέχρι σήμερα η κατάσταση ..........

παραμένει ίδια. Δεν είναι και λίγες οι φορές που κόσμος που πάει κυρίως απόγευμα στο νεκροταφείο, βλέπει που και που κάποιον αράπη να φεύγει είτε από την πόρτα είτε πηδώντας ακόμα και την μάντρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις ευτυχώς ελάχιστες οι μαύροι γίνονται τόσο φορτικοί στις καντιλανάφτισες που και οι ίδιες φοβούνται μην φάνε καμία αδέσποτη.

Οι αράπηδες δείχνουν ότι δεν σέβονται τίποτα απολύτως. Δεν σέβονται τίποτα και κανέναν με αποτέλεσμα να υπάρχει μια άναρχη κατάσταση στο νεκροταφείο που δεν έχει προηγούμενο.
Εξακολουθούν να σπάνε πορτάκια από τις αποθήκες που βάζουν τα λάδια για να τα πάρουν. Πλαστικά θα μας πείτε είναι, και είναι εύκολος στόχος. Αλλά ειλικρινά τώρα. Ο δήμος σε συνεργασία με την αστυνομία (δεν βάζουμε το κράτος... Το ΠΑΣΟΚ είναι ο προστάτης όλων των αραπάδων) δεν μπορούν να επιβάλουν μια τάξη στην πόλη και ειδικότερα εκεί στο νεκροταφείο;
Έχουν γίνει έλεγχοι να δουν που διάολο μένουν και κάτω από ποιες συνθήκες; Σε τι κατάσταση είναι η υγεία τους που είναι το σημαντικότερο όλων.
Έχουμε πλημμυρίσει από αράπηδες, έχουν καταγραφεί κρούσματα παραβατικότητας, έχουν γίνει πολλά και διάφορα. Σεξουαλικές επιθέσεις κλπ. Δηλαδή τι πρέπει αν γίνει; Να αρχίζουν να μας σκοτώνουν για να γίνει κάτι;

Λύση υπάρχει αν ο Δήμος είναι ανίκανος να επιβάλει μια τάξη στην πόλη. Πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας; Έτσι κι αλλιώς νόμος δεν εφαρμόζεται γιατί η πολιτεία παίρνει φράγκα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για κάθε κεφάλι. Κορόιδα είναι να τους διώξουν; Γι αυτό και δεν εφαρμόζουν κανένα νόμο και δεν κάνουν τίποτα.

Αλλα δεν τους λούζονται ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης. Τους λούζεται ο λαός. Επιτέλους ή κάντε κάτι ή ράψτε το στόμα σας αν ο πολίτης αρχίσει να παίρνει το νόμο στα χέρια του.
Γιατί μπορεί τώρα το καλοκαίρι να δούλεψαν και αν μην είχαμε κρούσματα κλοπών όπως πέρσι τον χειμώνα αλλά μην ξεχνάνε κάποιοι καρεκλοκένταυροι ότι ήδη μπήκαμε στον Σεπτέμβρη και σε λίγο οι δουλειές θα περιοριστούν. Τι θα γίνει τότε; Μήπως θα πρέπει να υπομείνουμε και τις κλοπές που θα γίνονται; Γιατί τότε θα γίνει το έλα να δεις.
Πάρτε μέτρα τώρα πριν είναι πολύ αργά. Αρκετά έχει μαζέψει στην καμπούρα του ο πολίτης και δεν αντέχει άλλο. Προσέξτε την οργή των πολιτών. Θα πέσει στα κεφάλια σας σαν κεραυνός.

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποδείξεις αυτού του είδους τα μέλη της διαχείρισης δεν δέχονται από κανέναν. Το σχόλιο σου πήγε στον κάδο ανακύκλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κανεις τους θιξει το αλαχ αλοιμονο του!!!Αυτοι ομως δεν σεβονται ουτε ιερο ουτε οσιο δικο μας.Βιαζουν ,κλεβουν ,σκοτωνουν και ενα θεος δικος τους ξερει τι αλλο ειναι ικανοι να κανουν.ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα για μας και τα παιδια μας σε αυτο το ξεχαρβαλομενο κρατος(οχι εθνος πια...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A μαλιστα φαινεται πως το Φιλιατρα news αποκαλυπτει το αληθινο του προσωπο μεσα απο αυτο το μισαλλοδοξο και ρατσιστικο σιχαμερο θα ελεγα αρθρο του. Ειστε φασιστες, ακροδεξια στοιχεια και ρατσιστες.
    Οι εν λογω "αραπηδες" οπως αθλια χαρακτηριζετε εσεις οι ασπροι καθαροι Ελληναραδες ολο το καλοκαιρι δουλευαν στα καρπουζια κ στις σταφιδες σας βοηθωντας την τοπικη οικονομια..ασχετως αν και τοτε δεχονταν εκμεταλλευση.
    Και τωρα κλεβουν το λαδι απ την εκκλησια. Πολυ απλα πεινανε γι αυτο αναγκαζονται να κλεψουν. Η λυση ειναι απλη λοιπον βοηθηστε εσεις σαν κοινωνια αυτους τους ανθρωπους δινοντας τους τροφη και αγαπη. Αυτο θελουν μονο...
    Που ειναι η φιλιατρινη-μεσσηνιακη σας φιλοξενια ελληνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλους τους χαρακτηρισμούς στους επιστρεφουμε και με τόκο μαλιστα.
    Εφόσον τους λυπάσαι να τους πάρεις όλους σπίτι σου να κοιμάστε μαζί να τρώτε μαζί. Γιατι θα πρέπει να τους ανεχόμαστε να χουφτώνουν γυναίκες στους δρόμους μέσα στον κόσμο, να παρενοχλούν σεξουαλικά γυναίκες πίσω από Εκκλησίες, να μπαίνουν στα νεκροταφεία να κλέβουν λάδια από τα μνήματα και να απειλούν τις καντηλανάφτισες;

    Δεν νομίζω ότι καποιος τους έταξε ζωή χαρισάμενη για να ερθουν εδω. Πήραν τα ρίσκα τους. κανεις δεν τους υποσχέθηκε Σπίτια για να μείνουν, φαγητό, ρούχα, και γενικά κάλυψη όποιας ανάγκης τους. Μόνοι τους ήρθαν. Και την φιλοξενία μας την είδαν και την γνώρισαν. Και ρούχα τους μοίρασε ο Αγροτικός Σύλλογος, και τρόφιμα και απ όλα.
    Αλλα το πόσο τα σεβάστηκαν αυτά και τα σέβονται τα βλέπουμε καθημερινά. Χούφτωμα σε κοπέλα έξω από το καφέ Αρχαίον, κλοπές, πώληση ναρκωτικών στην πλατεία (χασίσς.. τους είχε πιάσει η αστυνομία.... Ωραία η συμπεριφορά των λαθρομεταναστών. να τους χαίρεσαι και να τους πάρεις σπίτι σου όλους.

    Αρκετά πια. Γεμίσαμε με λαθρομετανάστες. Δεν τολμά κανένας να κυκλοφορήσει στην πλατεία μας. Μια πλατεία που την έχουν καταντήσει στέκι για να μπεκροπίνουν Ρουμανοβούλγαροι κοπρίτες, αράπηδες να μ@@@ζονται στο παρκάκι πίσω από το συντριβάνι.
    Ωραία εικόνα πόλης. Για να δουλέυουν 5-10 μεγαλοαγρότες να υποφέρει όλη η πόλη. Για κούνα το κεφάλι σου. Ακούς θόρυβο από μέσα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και που είσαι λάτρη των αραπάδων....

    Σου εχω είδηση. Δυο μήνες φυλάκιση και απέλαση σε Αλγερινό για κλοπές στα Φιλιατρά. θα το διαβάσεις αύριο στο Θάρρος.
    Τώρα ξαναπές μας το παραμυθάκι σου για τους δυστυχους λαθρομετανάστες....
    Αντε λοιπόν... πες μας το παραμυθάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πεστα ρε admin!Μας εφαγε η θεωρια με τους λαθρομεταναστες!Να ξεκουμπιστουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.