Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση βόμβα με ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Γεωργακόπουλου.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Δήλωση βόμβα με παράλληλη ανεξαρτητοποίηση του Αντιπροέρου της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών (τοπικού Συμβουλίου) έγινε γνωστή σήμερα το μεσημέρι.

Με δήλωση του την οποία υπογράφει ο ίδιος .......

ο Γιώργος Γεωργακόπουλος δηλώνει ότι λόγω των προβλημάτων συνεργασίας που έχει με τα υπόλοιπα μέλη του τοπικού συμβουλίου, τον αναγκάζουν να ανεξαρτητοποιηθεί για προσωπικούς αλλά και για λόγους ηθικής κυρίως τάξης.
Διαβεβαιώνει δε ότι θα παραμείνει για να βοηθήσει τον τόπο με όποιο τρόπο μπορεί και από την θέση την οποία του εμπιστεύθηκαν 400 συμπολίτες του δηλώνοντας με έμμεσο τρόπο ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί δίνοντας την θέση του σε άλλον.

Αναλυτικά η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Γεωραγακόπουλου αναφέρει:

ΔΗΛΩΣΗ
Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δημοτικής κοινότητας Φιλιατρών

Κοιν: Περιφερειάρχη περιφέρειας Πελοποννήσου Τρίπολη
Δήμαρχο Δήμου Τριφυλίας

Δια της παρούσης μου δηλώνω ότι λόγοι:
α.) Προσωπικοί,
β.) Ηθικοί (εξαιτίας των αρχών των οποίων με έχουν γαλουχήσει η οικογένεια μου και η κοινωνία των Φιλιατρών, στην οποία ζω 39 χρόνια τώρα. Επίσης εξαιτίας των αγαστών, σχέσεων και συνεργασιών τόσο με συναδέλφους όσο και γονείς, στην 15ετή εκπαιδευτική θητεία μου ως καθηγητής)
γ.) προβλημάτων συνεργασίας στο δημοτικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Φιλιατρών,
με αναγκάζουν να ανεξαρτητοποιηθώ, και από την θέση αυτή πλέον, να προσφέρω ότι μπορώ στα κοινά, στο υπόλοιπο της θητείας μου, στο πόστο που με έστειλαν οι 400 περίπου συμπολίτες μου οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους.

Φιλιατρά 1/9/2011
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δημοτικής κοινότητας Φιλιατρών.
Γεωργακόπουλος Γεώργιος

Δείτε την σχετική δήλωση.
Η δήλωση έχει υπογραφή αλλά εμείς την σβήσαμε για να προστατεύσουμε τον ίδιο πρώτα απ' όλα για να μην τυχόν πέσει σε χέρια περίεργα και πλαστογραφήσουν την υπογραφή του.




15 σχόλια:

  1. αρχισαμε...και τωρα ποιος μας πιανει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικροτούμε την απόφαση του Γιώργου Γεωργακόπουλου για ανεξαρτητοποίηση του και θα θέλαμε να τον συμβουλεύσουμε να μην παραιτηθεί τελείως για να παραχωρήσει την θέση του σε άλλον επιλαχόντα.
    Οσες πιέσεις και αν δεχτεί, απ όπου και αν τις δεχτεί, να μην υποχωρήσει. Η θέση αυτή στο τοπικό συμβούλιο του ανήκει δικαιωματικά, δεν του την παραχώρησε κανένας Κόλλιας και γενικώς κανένας παρά μόνο όσοι συμπολίτες του τον ψήφισαν.

    Την θέση που κατέχει στο Δημοτικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας του την παραχώρησε ο Φιλιατρινός πολίτης που τον ψήφισε και κανένας άλλος.
    Οτι πιέσεις τυχόν δεχτεί, και απ όπου και αν τις δεχτεί, να μην υποκύψει σε κανέναν και απεναντίας να μας τον καταγγείλει για να του ρίξουμε εμείς το σχετικό κράξιμο.. Σε όποιον τολμήσει να σε πιέσει να παραιτηθείς από το Δημοτικό συμβούλιο.

    Την θέση αυτή στην έδωσαν οι Φιλιατρινοι που σε ψηφίσαν και κανένας άλλος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αιτια του κακου ΣΤΑΜΟΣ τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με ποιον να συναργαστει με τον σταμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΥΓΕ ΣΤΑΜΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΙΞΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καης και Σταμος να φυγουν ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΕ ΤΙΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κολια ΞΥΠΝΑ αιτια του κακου ειναι ο ΣΤΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλιατρινοι ΞΕΣΙΚΩΘΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ...Ο ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΡΗΜΗ . ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ... ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ....ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ.
    ΓΙΩΡΓΟ .......ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ .......ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EYTYXOS POU YPARXOUN ANURWPOI SAN TON GEORGAKOPOULO!!!!EILIKRINHS KAI TIMIOUS!!!! OSO GIA TOUS KAREKLOARAXTOUS H KOINONIA TON FILIATRWN TOUS EXEI PAREI XAMPARI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΑΡΩΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργο έμαθα χθες το πρωί που ήμουν Καλαμάτα, την εξέλιξη με την ανεξαρτητοποίηση σου. Έκανες την επιλογή σου και οι λόγοι που αναφέρεις προσωπικά με καλύπτουν. Σε συγχαίρω δε, που επικαλείσαι τους λόγους αρχών και αξιών με τις οποίες σε έχει γαλουχήσει η οικογένεια σου. Μπορεί να μην είμαστε φίλοι με την στενή έννοια του όρου, όμως σε γνωρίζω χρόνια τώρα και ξέρω τι είσαι.
    Αν μου επιτρέπεις σου δίνω μια φιλική συμβουλή.

    Συνήθως Γιώργο μετά από μια δήλωση ανεξαρτητοποίησης κάποιου η παράταξη του -εν προκειμένω η παράταξη του Κώστα Κόλλια- ενδέχεται να σε πιέσει να παραδόσεις και την έδρα που κατέχεις.
    Αυτό δεν πρέπει σε καμία απολύτως περίπτωση να το κάνεις. Την έδρα δεν στην έδωσε ο Κόλλιας ή ο Σαμαράς ή ο κάθε Κόλλιας αλλά αυτοί οι 400 ψηφοφόροι που όπως πολύ σωστά είπες σε τίμησαν με την ψήφο τους.
    Αυτοί σου έδωσαν την καρέκλα στο τοπικό Δημοτικό συμβούλιο και κανένας άλλος.
    Όσες πιέσεις και αν δεχτείς, απ΄ όπου και αν τις δεχτείς, μην υποκύψεις. Είσαι υποχρεωμένος να παραμείνεις στην θέση αυτή που σε έστειλαν αυτοί οι 400 Φιλιατρινοί πολίτες. Ο Υποψήφιος τότε δήμαρχος σου έδωσε το μέσον να διεκδικήσεις την καρέκλα του δημοτικού συμβούλου. Την κατέκτησες γιατί σε ψήφισε ικανός αριθμός πολιτών για να πας εκεί που είσαι.

    ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ.
    Συνέχισε όπως νομίζεις εσύ καλύτερα για τον τόπο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.