Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Νεκροταφείο. Κλέβουν το λάδι από τα μνήματα!

Στο περιθώριο των δηλώσεών του για την κατάσταση που παρατηρείται σε διάφορες περιοχές στο Νέδοντα, ο δήμαρχος Παν. Νίκας παρουσίασε μία ακόμη διάσταση του προβλήματος που υπάρχει στην Καλαμάτα και το οποίο φροντίζουμε να… κρύβουμε κάτω από το χαλί.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του σημείωσε ότι, εκτός των άλλων, η ανέχεια σπρώχνει κάποιους οικονομικούς μετανάστες ακόμη και μέχρι την πόρτα του νεκροταφείου.
Στην προσπάθειά τους να βρουν κάτι να ..........

φάνε, δε διστάζουν να κλέψουν και το λάδι που βρίσκεται στα μνήματα!

Ειδικότερα, ο δήμαρχος υποστήριξε: «Τις τελευταίες ημέρες –δε θέλω να βαρύνω άλλο την ατμόσφαιρα- έχουμε εισβολές δεκάδων ανθρώπων και στο κοιμητήριο, για να πάρουν το λάδι που υπάρχει εκεί. Για το λόγο αυτό καλώ τους συνδημότες να μην αφήνουν πράγματα στα μνημεία, ιδιαίτερα αν έχουν κάποια αξία.

Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, θα κάνουμε μία σύσκεψη για να ζητήσουμε τη συνδρομή και ιδιωτικών ομάδων φρούρησης, ώστε να ελέγχεται καλύτερα ο συγκεκριμένος χώρος. Δεν μπορούμε να σηκώσουμε και συρματοπλέγματα πάνω από το κοιμητήριο. Αλλά κι αυτό να κάνουμε, θα βρουν τον τρόπο να μπουν».

ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.