Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Για μια ακόμα φορά η zougla.gr αναδημοσιεύει θέμα από το Φιλιατρά News. Σας ευχαριστούμε πολυ Κύριοι του zougla.gr

Για μια ακόμα φορά θέμα που αναρτάται στo Φιλιατρά News αναδημοσιεύεται και φιλοξενείται από μεγάλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα όπως είναι η zougla.gr

Το θέμα μας με τις 200.00 παράνομες γεωτρήσεις που δημοσιεύσαμε σήμερα, αναδημοσιεύθηκε και στην διαδικτυακή ενημερωτική εφημερίδα Zougla.gr και μάλιστα με αναφορά πηγής το Φιλιατρά News.
Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, να κάνουμε σοβαρό και πάνω απ΄όλα ΕΓΚΥΡΟ ρεπορτάζ (παρόλο που ώρες ώρες μπορεί να σας στεναχωρούμε με τα σχόλια μας) ώστε αυτό που διαβάζετε στο Φιλιατρά News να ξέρετε ότι είναι πέρα για πέρα έγκυρο.

Ευχαριστούμε λοιπόν το team της ........

zougla.gr για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει σε εμάς φιλοξενώντας θέματα μας στις ηλεκτρονικές σελίδες της.

7 σχόλια:

  1. Αγαπητό Φιλιατρά Newς δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να ευχαριστείτε κανέναν μα κανέναν. Και αυτό γιατί έχετε μία σοβαρή ενημερωτική σελίδα στο διαδίκτυο και κοπιάζετε πολύ προκειμένου οι αναγνώστες σας να ενημερώνοντε άμεσα και έγκαιρα. Η δουλειά που κάνετε είναι πέρα για πέρα επαγγελματική και θα τη ζήλευαν αρκετοί μέσα στο χώρο του Internet.
    Το μόνο που σας εύχομαι είναι να έχετε Υγεία και να συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε με τη δέουσα σοβαρότητα την επικαιρότητα για το καλό των Μεσσηνίων και όχι μόνον.
    "Καλή Χρονιά, Δημιουργική και με πολλές επιτυχίες.
    Με εκτίμηση Παναγιώτης Καμπάς (http://pkampas.blogspot.com/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητό Φιλιατρά Newς δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να ευχαριστείτε κανέναν μα κανέναν. Και αυτό γιατί έχετε μία σοβαρή ενημερωτική σελίδα στο διαδίκτυο και κοπιάζετε πολύ προκειμένου οι αναγνώστες σας να ενημερώνοντε άμεσα και έγκαιρα. Η δουλειά που κάνετε είναι πέρα για πέρα επαγγελματική και θα τη ζήλευαν αρκετοί μέσα στο χώρο του Internet.
    Το μόνο που σας εύχομαι είναι να έχετε Υγεία και να συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε με τη δέουσα σοβαρότητα την επικαιρότητα για το καλό των Μεσσηνίων και όχι μόνον.
    "Καλή Χρονιά, Δημιουργική και με πολλές επιτυχίες.
    Με εκτίμηση Παναγιώτης Καμπάς (http://pkampas.blogspot.com/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Παναγιώτη πρώτα απ΄όλα σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Απλά ολη η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο.
    Να διευκρινίσω ότι η ομάδα που γράφει το Φιλιατρά Νews (όλοι από τον ίδιο κωδικό, Οχι ότι δεν έχουν και δικό τους) δεν είμαστε επαγγελματίες στον χώρο της Δημοσιογραφίας.
    Αλλά αυτό που κάνουμε το κάνουμε γιατί μας αρέσει και γουστάρουμε που έχουμε μια τέτοια σελίδα.

    Αλλα θέλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ αυτό που θα διαβάσετε στο Φιλιατρά News να είναι ΕΓΚΥΡΟ και φυσικά απολύτως διασταυρωμένο.

    Αν κοιτάξετε εδώ θα δείτε την μεγάλη αποκάλυψη που κάναμε από κοινού δυο blogs. To Φιλιατρά News και Trifylianews. Το θέμα δημοσιεύθηκε πρωτοσέλιδο στην Επικαιρότητα, επενέβη ο Εισαγγελάς όπου διέταξε προκαταρκτική έρευνα και νομίζω ότι αυτή την στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Ειαγγελέα Κυπαρισσίας για την περαιτέρω έρευνα. Μάθαμε ότι τον έχει καλέσει η εισαγγελέας τον Κο Δρούμπαλη για να καταθέσει για την υπόθεση.
    Οταν θα είναι ώρα θα γράψουμε τι έχει γίνει με την υπόθεση.
    Μπορούμε να μην πούμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Εφημερίδα???
    και μόνο η ονομαστική αναφορά στα Δυο blogs είναι σημαντική.

    Σήμερα γράψαμε γι αυτό το θέμα με τις 200.000 παράνομες γεωτρήσεις. Η διαδικτυακή εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου αναδημοσίευσε το θέμα.
    Ενα πολύ μεγάλο ειδησεογραφικό Site.

    ΠΩΣ να μην πούμε ένα ευχαριστώ που μας διαβάζουν και όταν κρίνουν ότι ενδιαφέρονται αναδημοσιεύουν το θέμα και βάζουν και πηγή.
    Και μόνο απο ευγένεια πρέπει να πεις ένα ευχαριστώ πολυ.
    Γιατι δεν το στείλαμε πουθενά. Ξέρουν το Φιλιατρά News, το διάβασαν και το αναδημοσίευσαν. Τόσο απλά.
    Νομίζω ότι ένα Ευχαριστω πολύ το δικαιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι μου θα επιμείνω και πάλι. Κατά 'ρχην δεν είναι κακό να λες Ευχαριστώ, αλλά πότε το λες και σε ποιον το λες.
    Κατά δεύτερον, όταν εσείς (ακόμη και εγώ πάρα πολύ περισσότερο), παίρνετε κάποια θέματα και τα ανεβάζετε στις αναρτήσεις σας, θα έπρεπε αυτά τα μεγάλα επώνυμα site να γυρίζουν να λένε σε σας ένα ευχαριστώ?
    Και στον καθέναν επίσης από μας ξεχωριστά, επειδή πείρατε κάποιο θέμα τους?
    Έχουν ψηλά τη μύτη και στο κάτω κάτω όλοι αυτοί πληρώνονται, ενώ εσείς το κάνετε από μεράκι και επειδή γουστάρετε όπως λέτε.
    Γι' αυτό ένα θέμα που βγαίνει από τα σπάραχνά σας και έχει την εκάστοτε αποκλειστικότητα, έχει πιο μεγάλη αξία από οποιαδήποτε άλλη είδηση αυτών.... και θα πρέπει να σας γεμίζει με χαρά και αυτοπεποίθηση, ώστε να συνεχίζετε πιο δυνατοί ως προς την σωστή και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.
    Απλώς η σωστή δουλειά και οι κόποι αυτής κάποια στιγμή αναγνωρίζονται και αυτό είναι που σας κάνει ακόμη πιο δυνατούς.
    Αυτή τη δύναμη που κερδίζετε μέρα με τη μέρα μην την υποβαθμίζετε με ένα ευχαριστώ που σας βγαίνει αυθόρμητα επειδή νιώσατε ωραία που κάποιο μεγάλο Site όπως το Zougla.gr ανέβασε μία είδηση σας.
    Τι θα κάνατε στο μέλλον, αν πλέον σε καθημερινή βάση κάθε θέμα σας το βλέπατε αναρτημένο με τη πηγή του από κάτω: Φιλιατρά News, από άλλα μεγάλα επώνυμα site ή blog?
    Θα λέγατε συνέχεια ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ? Δεν νομίζω....
    Γι' αυτό να κάνετε αυτό που πρέπει και που θεωρείτε σωστό, να το χαιρόσαστε πάνω απ' όλα και όλα τ' άλλα έρχονται από μόνα τους.
    Εγώ πάντως σας παρακολουθώ γιατί μ' αρέσετε και σας έχω και στη λίστα των Ιστολογίων μου.
    Να 'στε πάντα καλά....
    Παναγιώτης Καμπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σας Κύριε Καμπά.
    Ειληκρινά σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Μας αρέσει που το Φιλιατρά News έχει τέτοια απήχηση στον κόσμο. Δεν το λέω για να υποβαθμίσω κάποιο blog. Αντιθέτως μάλιστα όσο περισσότερα Μεσσηνιακά Blogs υπάρχουν τόσο καλύτερα για όλους μας. Γιατί την Μεσσηνία την αγαπάμε. Γιατί τον τόπο μας (ο καθένας ξεχωριστά) τον αγαπάμε.

    Σε ορισμένα πράγματα έχετε δίκιο. Αλλα εδω έχουμε την φιλοσοφία του να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί. Καμία σχέση φυσικά με τον πρώην Πρωθυπουργό.


    Να είστε πάντα καλά. Και όσο αφορά το Καλαμάτα Μεσσηνίας (το blog σας δηλαδή) θα σας πω ότι είναι ένα πολύ ζωντανό blog το οποίο έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στα αγαπημένα μας RSS που έχουμε.
    Αυτό που σας έγραψε ο προηγούμενος διαχειριστής είναι αλήθεια. Δημοσιεύουμε από τον ίδιο κωδικό και αν χρειαστεί, τότε χρησιμοποιούμε τους δικούς μας.

    Καλή μας συνέχεια σε όλους μας Κύριε Καμπά.

    Με εκτίμηση
    Ένας εκ των διαχειριστών του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σε όλους τους διαχειριστές του Blog.
    Η σεμνότητα και η ταπεινοφροσύνη πραγματικά είναι από τα καλύτερα αγαθά που έχει δώσει ο Χριστός στον άνθρωπο και μπράβο σας που σας διακατέχουν τέτοια αγαθά.
    Εδώ με κερδίζετε και σας βγάζω το καπέλο. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο.
    Και καμία σχέση με τον πρώην Πρωθυπουργό φυσικά....ούτε συζήτιση.
    Όσο αφορά τώρα το δικό μου Blog είναι τελείως ερασιτεχνικό και δεν μπορώ να γράφω δικές μου ιδέες, παρά μόνο αν υπάρχει χρόνος και γι' αυτό αρκούμαι στις αναδημοσιεύσεις ειδήσεων επειδή για μένα έχει προτεραιότητα η οικογένειά μου και τα παιδιά μου.
    Επίσης αγαπώ αυτό το τόπο παρ' όλο που δεν είμαι Μεσσήνιος, αλλά αποφάσισα να μείνω εδώ, να δημιουργήσω και να κάνω οικογένεια.
    Γι' αυτό θα ασχοληθώ όσο μπορώ κι εγώ, να συμβάλω στην ενημέρωση και στη προβολή αυτού του τόπου γιατί πραγματικά είναι ωραίος και αξίζει πολλά περισσότερα.
    Να είστε πάντως καλά και συγνώμη αν σας έβαλα στο κόπο να ασχοληθείτε μαζί μου.

    Υ.Σ Ελπίζω θα μου επιτρέπετε να ανεβάζω καμιά είδηση του blog σας, στο δικό μου....
    Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aγαπητέ Κύριε Καμπά, για μια ακόμα φορά σας ευχαριστούμε. Οπως ευχαριστώ τον έτερο διαχειριστή (από τους 4) που με την απάντηση μου έδειξε ότι Ολοι μας έχουμε αυτό το συστατικό μέσα μας.

    Στην λίστα των αγαπημένων μου έχω έναν φάκελο με rss aπο διάφορα blogs και έτσι με μια ματιά χωρίς να τρεχω απο εδώ και απο εκεί βλέπω αμέσως τι νεες δημοσιεύσεις υπάρχουν. και Φυσικά πηγαίνω.

    Οσον αφορά το δικό σας, -Δεν το λέω έτσι- αλλά το έχω πρώτο στην λίστα των rss και αμέσως μπορώ να ξέρω. Φυσικά δεν διαβάζω μόνο το δικό σας. Διαβάζω και τον Κώστας πύλος, και τον Χαμελέοντα και την Μερόπη Μεσσηνίας και και και....
    Μην νομίζετε. Και εμείς αρκετα θέματα τα έχουμε απο αναδημοσίευση. Απλά φροντίζουμε τα θέματα που βαζουμε να ενδιαφέρουν είτε έμμεσα είτε άμεσα και τους Φιλιατρινούς και τους Μεσσηνίους γενικότερα. Ισως αυτό αρέσει στον κόσμο και το επισκεπτεται τόσο "φανατικά".

    Και ίσως θα έπρεπε να ασχολούμαστε και με άλλα πρωταθλήματα στα Αθλητικά μας θέματα. Θα το δουμε όμως αυτό και θα δούμε τι θα γίνει -αν γίνει- γιατί και εμείς έχουμε οικογένεια και η ζωή μας δεν είναι μόνο πίσω απο ην οθόνη του PC.

    Όσον αφορά το ΥΓ σας, Αυτό δεν θα έπρεπε να το ρωτήσετε καν. Και βέβαια μπορείτε να ανεβάζετε στο δικό σας ότι νομίζετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει.

    Εδω όλοι μας κοιτάμε για το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.