Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Στον εισαγγελέα ο μανιακός με το μαύρο τζίπ.

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα, ο «πιστολέρο» που είχε τρομοκρατήσει τις προηγούμενες ημέρες τους Αθηναίους, πυροβολώντας μέσα από ένα τζιπ.

Πρόκειται για τον Ηλία Μπρέστα, ιδιοκτήτη του ταξί που οδηγούσε. Ο πατέρας του είναι ο καθηγητής των ΤΕΙ Αθηνών, Σωτήρης Μπρέστας, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ.
Ο Ηλίας Μπρέστας κατάγεται από το χωριό ..........

Παραπόταμος του Νομού Θεσπρωτίας.

O καθηγητής των ΤΕΙ, Σωτήρης Μπρέστας, όταν του τηλεφώνησε αξιωματικός της Ασφάλειας για να τον ενημερώσει σχετικά, δεν μπορούσε να φανταστεί πως το ίδιο του το παιδί έφθασε στο σημείο να σκοτώσει, παρʼ ολίγο, έναν άνδρα και μια γυναίκα και μάλιστα χωρίς καν να τους γνωρίζει.

Ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που διενεργήθηκε δείχνουν πως το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του 31χρονου, καθώς και οι κάλυκες που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του «δείχνουν» πως ο 31χρονος βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις.

Ο άνδρας συνελήφθη σε μπλόκο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οδηγούσε ένα σκούρο πράσινο -τελικά- τζιπ, μέσα στο οποίο βρέθηκαν κάλυκες. Έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του υπόπτου αποκάλυψε και το όπλο των επιθέσεων, διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Λεπτομέρειες για το δράστη και τη σύλληψη αναμένεται να δοθούν το μεσημέρι της Δευτέρας από τον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής.

Ο «πιστολέρο» έχει τραυματίσει τέσσερα άτομα, σε πέντε επιθέσεις που πραγματοποίησε σε Βοτανικό, Μοσχάτο, Κολωνό και Ανω Λιόσια. Ένας εξ αυτών, ένας 57χρονος, νοσηλεύεται με σοβαρό τραύμα στην σπονδυλική στήλη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Συνελήφθη ο πιστολέρο με το μαύρο τζίπ

Πηγή: in.gr
Το όνομα του Δράστη το πήραμε απο την Zougla.gr


1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.