Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Η πλειοψηφία στηρίζει τον Αντώνη Τάκη

Στηρίζουν το δήμαρχο Δωρίου Αντώνη Τάκη οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και δηλώνουν “αρωγοί και συμπαραστάτες για τη συνέχεια”.

Με αφορμή απόφαση του περιφερειάρχη να τεθεί ο κ. Τάκης σε αργία, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας σε ανακοίνωση καλούν τους δημότες που τους εμπιστεύονται “να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση για να αντιμετωπίσουμε μαζί και με αποτελεσματικότητα την πρωτόγνωρη αυτή κακοήθη επίθεση”.

Η ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων έχει ως εξής: .......


«Με αφορμή την απόφαση του γ.γ. Περιφέρειας Πελοποννήσου για αργία του δημάρχου Δωρίου Αντώνη Τάκη, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δ.Σ. Δωρίου έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

- Η απόφαση αυτή είναι σεβαστή από μέρους μας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υποδηλώνει ενοχή του δημάρχου, ο οποίος βεβαίως έχει δικαίωμα προσφυγής.
Θεωρούμε δε, ότι οι δικαστικές αρχές είναι αυτές που θα κρίνουν και θα αποφασίσουν όταν έρθει η ώρα.
Πολύ περισσότερο, ο λαός με την ψήφο του στις επόμενες εκλογές θα είναι ο καλύτερος και ο πιο δίκαιος κριτής.

- Νιώθουμε ντροπή, απογοήτευση, θλίψη και αγανάκτηση γιατί διαπιστώνουμε καθημερινά ότι στο δήμο μας υπάρχουν δυστυχώς κακόβουλα άτομα, που μοναδικός τους σκοπός είναι να θίξουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να σπιλώσουν υπολήψεις, να καταστρέψουν προσωπικότητες, να ισοπεδώσουν αρχές και αξίες και να μειώσουν το έργο της δημοτικής αρχής, Είμαστε σίγουροι όμως, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας αναγνωρίζει το έργο μας, απομονώνει τους υπαίτιους, καταδικάζει τέτοιες κακοπροαίρετες ενέργειες και μας στηρίζει για τη δύσκολη συνέχεια.

- Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε αυτούς που μας πολεμούν και να διαβεβαιώσουμε αυτούς που μας αγαπούν και μας στηρίζουν, ότι συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι περισσότερο από ποτέ να φέρουμε σε πέρας το δύσκολο έργο μας.
Ολοι μαζί σαν μια γροθιά στηρίζουμε το δήμαρχο και δηλώνουμε αρωγοί και συμπαραστάτες για τη συνέχεια.

Καλούμε δε, τους δημότες που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση για να αντιμετωπίσουμε μαζί και με αποτελεσματικότητα την πρωτόγνωρη αυτή κακοήθη επίθεση.
Κλείνοντας, τονίζουμε σε όλους ανεξαιρέτως, ότι αυτό που μας εκφράζει καλύτερα στην παρούσα χρονική στιγμή και θα μας συνοδεύει στο μέλλον είναι το δίστιχο ενός γνωστού τραγουδιού: "ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό"».

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Σε αργία ο Δήμαρχος Δωρίου με απόφαση Περιφερειάρχη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.