Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Μίλτος Χρυσομμάλης: Είναι η Ώρα!

Το 2012, στην “κορύφωση” της κρίσης, την εποχή που οι νέοι της “γενιάς” μου γύριζαν την πλάτη στο πολιτικό σύστημα της χώρας, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά και να είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με .....

τη Νέα Δημοκρατία.
Τιμώντας όλους εσάς, τους χιλιάδες Μεσσήνιους που με εμπιστευτήκατε συνέχισα να είμαι δίπλα σας σταθερά και ανιδιοτελώς, συμμετέχοντας στις κοινές μας αγωνίες για το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας.

Το 2015 , στις εκλογές που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ανακόπτοντας την πορεία της χώρας για έξοδο από την κρίση, προτίμησα “τις δύσκολες αλήθειες” από τα “εύκολα ψέματα”. Δυστυχώς για τη χώρα η παράταξη μας και η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, δικαιώθηκε πολύ νωρίτερα του αναμενομένου. Τα 4,5 αυτά χρόνια της καταστροφικής διακυβέρνησης “της πρώτης φοράς Αριστερά” κάποιοι βρεθήκαμε εξ’ αρχής στην “πρώτη γραμμή”, μεταξύ των οποίων κι εγώ, μη διστάζοντας να “συγκρουστώ” με αυτούς που έθεσαν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, με αυτούς που διέλυσαν τη μεσαία τάξη, με αυτούς που “ξεπούλησαν” κομμάτια της ιστορίας της πατρίδας, με αυτούς που πολιτεύτηκαν με σημαία το ψέμα και τον διχασμό.

Τα σύνδρομα ενοχής για τη μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη τελείωσαν!
Είναι η ώρα για να κάνουμε την υπέρβαση δημιουργώντας την Ελλάδα της Ελπίδας!
Είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τα “διχαστικά διλήμματα” και ενωμένοι να δουλέψουμε δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για όλους μας!
Είναι η ώρα να ξαναπιάσουμε το νήμα των χαμένων μας ονείρων και να κάνουμε τη Μεσσηνία ένα τόπο φωτεινό.

Το πρώτο βήμα έγινε στις Ευρωεκλογές της 26η Μαϊου.
Είναι η ώρα στις 7 Ιουλίου να γίνει το επόμενο βήμα, όπου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και τη ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση θα γίνει η αρχή για την ισχυρή Ελλάδα της Ανάπτυξης και των ευκαιριών για όλους.

Στις 7 Ιουλίου σας ζητώ να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Σας ζητώ προσωπικά να μου δώσετε τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω, συμβάλλοντας ενεργά στην πολιτική αλλαγή που έχει άμεσα ανάγκη ο τόπος μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.