Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Προειδοποίηση ΕΝΑΕ ενόψει κινητοποιήσεων στο τέλος Απριλίου

Επιστολή Δράκου σε Υπουργεία Εσωτερικών και οικονομικών

Προειδοποιητικές βολές εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας και νομάρχης Μεσσηνίας, Δημήτρης Δράκος, μέσω επιστολής προς τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο και τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Ιωάννη Παπαθανασίου, ενόψει των κινητοποιήσεων που αποφάσισε να προβεί η Ένωση στις 29 Απριλίου, εφόσον δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά της.

Η επιστολή, η οποία στάλθηκε χθες, γνωστοποιεί στους παραπάνω δύο υπουργούς την τελική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΑΕ, για κινητοποιήσεις με αφορμή ζητήματα που αφορούν στην καλή λειτουργία των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, έτσι όπως αυτά καταρτίστηκαν στο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης, στις 19 και 18 Φεβρουαρίου του 2009.

«Παρ’ όλο ότι τα ζητήματα αυτά σας έχουν τεθεί επανειλημμένα και ότι αφενός διαρκώς οξύνονται, αφετέρου δεν υπάρχει ουσιαστική απάντηση εκ μέρους σας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΑΕ σε ........

συνεδρίασή του, στις 18-3-2009, αποφάσισε ότι δεν επιδέχονται άλλη αναβολή βασικά αιτήματα όπως:

Η ψήφιση Κώδικα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, η μεταφορά των μαθητών, η συντήρηση του οδικού δικτύου και η στελέχωση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή, ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος και γι’ άλλη σειρά αιτημάτων της ΕΝΑΕ, τα οποία περιέχονται σε στην απόφαση του συνεδρίου της Ένωσης. Οι κινητοποιήσεις θα περιλαμβάνουν κλείσιμο όλων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, πορεία προς τη Βουλή, επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής και τα πολιτικά κόμματα και ακολούθως πορεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.