Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

"Αιδώς Αργείοι! Η Νέμεσις πλησιάζει"

Αίφνης οι υπερασπιστές των μπαχαλάκηδων, που δρουν ανενόχλητοι κάνοντας «ντου» σε αεροδρόμια και κάνεις δεν τους συλλαμβάνει, έβαλαν μπροστάρη τον κ. Κωνσταντινέα, ο οποίος με περίσσιο θράσος εισηγείται αναδιαρθρώσεις στις αστυνομικές υπηρεσίες της Μεσσηνίας και κατηγορεί τους .....

πολιτικούς του αντιπάλους για παλαιοκομματισμό.

Ποιος ο ΣΥΡΙΖΑ, που η μισή του κοινοβουλευτική ομάδα υπερασπίζεται τρομοκράτες και κουκουλοφόρους.

Ποιος ο ΣΥΡΙΖΑ, που μαζί με τον κυβερνητικό του εταίρο Π. Καμμένο, απειλούσαν ότι θα γεμίσουν την Ευρώπη με Τζιχαντιστές.

Ποιος ο ΣΥΡΙΖA , που κατάργησε την ομάδα ΔΕΛΤΑ μετά από απαίτηση της Νεολαίας του κόμματος και του Ρουβίκωνα.

Επίσης, ο κ. Κωνσταντινέας , ψέλλισε και κάτι περί του χώρου της Υγείας.

Διορθώστε πρώτα το χαλί με τα ράντζα στους διάδρομους των νοσοκομείων που θυμίζουν Ουγκάντα, φροντίστε να καλύψετε τις ελλείψεις στα νοσοκομεία (από φάρμακα μέχρι γάζες), πείτε στον κ. Πολλάκη να μεριμνήσει για την ομαλή λειτουργιά των ΜΕΘ, που την μπλόκαρε με προσωπική του παρέμβαση, γιατί πεθαίνουν άνθρωποι, κι ελάτε μετά να μας μιλήσετε για το χώρο της υγειάς.

Όμως κ. Κωνσταντινέα, όταν η κυβέρνησή σας έχει διορίσει τον Καρανίκα και τους κομματικούς της φίλους χωρίς να έχουν ούτε καν τα τυπικά προσόντα, όταν έχετε επαναφέρει στις θέσεις τους επίορκους υπαλλήλους και υπαλλήλους με πλαστά πτυχία, είναι ύβρις να κουνάτε το δάχτυλο εκτοξεύοντας κατηγορίες περί παλαιοκομματισμού.

Προφανώς το θράσος και η αλαζονεία της εξουσίας σας έχει τυφλώσει.
Σε τέτοιο βαθμό, που έχετε ξεχάσει τα ψέματα που είπατε στον λαό για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αύξηση μισθών, επαναφορά της 13ης σύνταξης και σκίσιμο των μνημονίων. Αντί αυτών υπογράψατε το χειρότερο μνημόνιο, αυξήσατε την ανεργία οδηγώντας χιλιάδες εταιρίες να βάλουν λουκέτο λόγω των capital controls, αυξήσατε τον ΕΝΦΙΑ, πετσοκόψατε μισθούς και συντάξεις και καταργήσατε το ΕΚΑΣ.

Καταστρέψατε μια χώρα, που η προηγούμενη κυβέρνηση σας παρέδωσε όρθια, κι έχετε το θράσος να μιλάτε για παλαιοκομματισμό. Έλεος!
Να ξέρετε πως η Νέμεσις για όλα αυτά τα ψέματα και την απάτη εις βάρος του λαού πλησιάζει.
Αιδώς Αργείοι!

ΥΓ. Θα σας πρότεινα να δανειστείτε το ποδήλατο που έφερε ο Α. Τσίπρας από την Κίνα και να κάνετε μια βόλτα στη παραλία της Καλαμάτας. Λίγο φρέσκο αεράκι θα σας κάνει καλό. Παραφράζοντας τη γνωστή φράση θα σας πρότεινα, επίσης, καλύτερα να σφυράτε (αδιάφορα) παρά να μιλάτε (για παλαιοκομματισμό).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.