Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Σας γνωρίζω ότι απο το περσινό καλοκαίρι του 2015 είχα αποτανθεί στον αντιδήμαρχο κύριο Παπαθεοδοσίου και στον τότε πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Φιλατρών σχετικά με τον καθαρισμό του ποταμιού που εκβάλλει στην παραλία της Αγίας Κυριακής και για άλλα θέματα και έλαβα την ......

υπόσχεση ότι θα ενεργήσουν για το καλύτερο δυνατόν.

Μεταγενέστερα στις 3 Μαρτίου του 2016, με αναφορά- αίτημά μου τόσο προς τον δήμο Τριφυλλίας και ειδικά στον κύριο Βασίλη Παπαθεοδοσίου καθώς και προς τον τοπικό εξωραιστικό σύλλογο ανέφερα μια σειρά απο τοπικά ζητήματα και τους ζήτησα πάλι τον καθαρισμό του ποταμιού της Αγίας Κυριακής κυρίως κάτω απ τη γέφυρα και δίπλα απ αυτήν δεδομένου ότι το σπίτι μου είναι ακριβώς δίπλα απο την γέφυρα, με όψη στον δρόμο Φιλιατρών- Αγίας Κυριακής. Σας γνωρίζω ότι "καλοί" γείτονες έκοψαν τους φοίνικες απο τα οικόπεδά τους και θεώρησαν καλό να τα πετάξουν μπροστά στο σπίτι μου μέσα στο ποτάμι με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγάλη ρύπανση με εμφάνιση πρόσφατα φιδιών και φυσικά κουνουπιών.

Επικοινώνησα με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και μέλη του τοπικού εξωραιστικού συλλόγου επανειλημμένως προφορικά όπου πήρα την διαβεβαίωση ότι το ποτάμι θα εκαθαρίζετο σύντομα. Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 μίλησα με το μέλος του Δ.Σ της Αγίας Κυριακής κυρία Σία Αθανασοπούλου η οποία με καθησύχασε λέγοντάς μου ότι ήδη το εκκαθαριστικό μηχάνημα είχε μπει στην κοίτη του ποταμού και καθάριζε. Δυστυχώς παρόλο που έχουν περάσει απο τότε τόσες μέρες , το ποτάμι μέχρι σήμερα δεν έχει καθαριστεί κάτω απ τη γέφυρα και δίπλα απ αυτήν.

Καταγγέλω όλους τους υπεύθυνους και ζητώ έστω και την έσχατη στιγμή το ποτάμι να καθαριστεί διότι δεν μπορώ να κατοικήσω στο σπίτι μου λόγω της αφόρητης κατάστασης.

Ευχαριστώ
Γεώργιος Πολίτης
693-ΧΧΧΧΧΧΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.