Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Καψούρα με την καρέκλα του Πεοέδρου ο Σαμαράς: Δεν παραιτούμαι. Θα κερδίσω τον Τσίπρα στις επόμενες εκλογές. Ξεχάστε το Συνέδριο

Την απόφασή του να μην παραιτηθεί από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, παρά τη βαριά ήττα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σύμφωνα με τις ......

πρώτες διαρροές από την κλειστή συνεδρίαση της γαλάζιας Κ.Ο., ο πρώην πρωθυπουργός δεν δείχνει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τη θέση του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ιστορική ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες εκλογές, αλλά αντιθέτως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να δίνει τη μάχη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς δεν αποχωρεί, είναι προφανές ότι ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι οι εξελίξεις θα τον δικαιώσουν, και στις επόμενες εκλογές θα κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα και θα επιστρέψει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με διαρροές της ομιλίας Σαμαρά, ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε μεταξύ άλλων: “Όποιος βλέπει αλλιώς τα πράγματα, τον καλώ να το κάνει τώρα. Σήμερα. Να πάρει την ευθύνη και να κινήσει τις καταστατικές διαδικασίες. Δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου”.

Έτσι, ο πρώην πρωθυπουργός απέρριψε το αίτημα πολλών βουλευτών και στελεχών περί της διεξαγωγής εκτάκτου Συνεδρίου, αντί του οποίου δέχεται μονάχα μια Εθνική Συνδιάσκεψη, στην οποία φυσικά δεν μπορούν να ληφθούν δεσμευτικές αποφάσεις για τα όργανα, ούτε βεβαίως να τεθεί θέμα ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.