Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ελαιόλαδο POQA: Mετά την Galeries Lafayette και το Ηarrods οδεύει προς το Le bon Marche και το Selfridges

Στα καλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης θα φιγουράρει σε λίγο καιρό το ελαιόλαδο Poqa, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μετά την Galeries Lafayette (Γαλλία), και το Ηarrods (Αγγλία) οδεύει προς το Le bon Marche και το Selfridges στο Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Λονδίνο.Και όχι μόνο...
Επόμενος στόχος είναι οι αγορές της Ρωσίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Ιαπωνίας, ενώ ήδη το προϊόν εξάγεται σε Γερμανία, στην Ελβετία, στη Ρουμανία.

Το επώνυμο ελαιόλαδο ......

Poqa που παράγεται από τον αγροτικό συνεταιρισμό «Ελαιώνας» δείχνει να έχει κερδίσει ακόμη και τους πιο δύσκολους "ουρανίσκους" του εξωτερικού. Γεγονός που όπως λέγεται οφείλεται σε δύο παραμέτρους: αφενός στην αξεπέραστη ποιότητα του προϊόντος και αφετέρου στην ομάδα που τρέχει το προϊον που, κόντρα στους καιρούς, επιμένουν και δεν το βάζουν κάτω.

Πίσω από το προϊόν είναι ως γνωστόν, ο Δημήτρης Μητράκος από τα Φιλιατρά, ο οποίος μαζί με την ομάδα του (τον εμπορικό διευθυντή Διομήδη Θεοχαρόπουλο, τη Δώρα Αλεξανδροπούλου στις δημόσιες σχέσεις και το σεφ, Ιωσήφ Συκιανάκη) δε σταματούν να κάνουν σχέδια και να κερδίζουν νέες αγορές.

Reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.