Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού & Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος», στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού & Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος», από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2013, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στο Κέντρο της Αθήνας.
Η διοργάνωση της .....

εν λόγω εκδήλωσης για πρώτη φορά πέρυσι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και εξάντληση των προϊόντων, εφόσον πραγματοποιείται ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ, γεγονός που αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για την θεσμοθέτηση της.

Στο πλαίσιο της προβολής των Παραδοσιακών Πελοποννησιακών Προϊόντων θα διοργανωθούν παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, με στόχο την μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μέχρι την Παρασκευή 29/11/2013 με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, γραμματεία κα. Α. Βασιλοπούλου, τηλ. 27210 62212, 62215, 62200.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.