Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Sprider: "Tα διαθέσιμα εμπορεύματα μαζί με τα υπόλοιπα περιουσιακά της στοιχεία της Sprider, θα αξιοποιηθούν για την ικανοποίηση των εργαζομένων",

Η Sprider ανακοίνωσε ότι τα διαθέσιμα εμπορεύματα μαζί με τα υπόλοιπα περιουσιακά της στοιχεία της εταιρείας, θα αξιοποιηθούν για την ικανοποίηση των εργαζομένων.

"Tα διαθέσιμα εμπορεύματα ..........

μαζί με τα υπόλοιπα περιουσιακά της στοιχεία της Sprider, θα αξιοποιηθούν για την ικανοποίηση των εργαζομένων", επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Αναλυτικά, η εταιρεία Sprider Stores σε συνέχεια δημοσιευμάτων και αναφορών σε μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για την απομάκρυνση αποθεμάτων από τα καταστήματά της διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Η εταιρεία συνεχίζοντας να ενεργεί με υπευθυνότητα και επιχειρηματική ηθική, προσπαθεί να διασφαλίσει και να προστατέψει με οποιοδήποτε τρόπο τα περιουσιακά της στοιχεία.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι ενέργειές της, τις τελευταίες ημέρες, να απομακρύνει εμπορεύματα από διάφορα καταστήματά της.

Σημειώνεται ότι τα εμπορεύματα αυτά αποθηκεύονται σε αποθήκες της εταιρείας με στόχο να διασφαλιστεί η περιουσία της στο ακέραιο και να μην αφεθεί στην τύχη πιθανών βανδαλισμών, όπως έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις εταιρειών που ανέστειλαν τη λειτουργία τους.

Αποκλειστικός σκοπός είναι τα διαθέσιμα εμπορεύματα της εταιρείας, μαζί με τα υπόλοιπα περιουσιακά της στοιχεία, να αξιοποιηθούν για την ικανοποίηση των εργαζομένων.

Τονίζεται για ακόμα μια φορά ότι όλες οι προσπάθειες της εταιρείας γίνονται με γνώμονα την ικανοποίηση των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.