Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Εκτός οι Διαμαντόπουλος, Γκίνο. Μέσα Κώτσος και Αθανασόπουλος

Με δύο βασικές απουσίες θα παραταχθεί η Εράνη Φιλιατρών την Κυριακή στην έδρα της κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α” Τοπικής.

Και οι δύο, .......

χτύπησαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και τέθηκαν νοκ άουτ για το ματς της πρεμιέρας. Έτσι, ο προπονητής κ. Παναγιώτου προσπαθεί να βρει τους αντικαταστάτες του.

Από την άλλη, κανονικά στην διάθεση του έμπειρου προπονητή θα είναι οι Κώτσος και Αθανασόπουλος που ξεπέρασαν το τραυματισμό τους και θα είναι κανονικά στην 11αδα.

Τέλος, η τελευταία προπόνηση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

taklin.gr

4 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΛΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΡΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΔΩΣΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕ.ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.