Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν τα σχολικά βιβλία σε ψηφ. μορφή (e-books) από το CosmoteBooks και έκπτωση 10% στα έντυπα σχολικά βιβλία

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και το CosmoteBooks προσφέρει εντελώς δωρεάν τα σχολικά βιβλία σε ψηφιακή μορφή (e-books) αλλά έκπτωση 10% σε όλα τα έντυπα σχολικά βιβλία (ελληνικά και ξενόγλωσσα) και στα βοηθήματα. Επίσης δωρεάν είναι όλα τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής για αγορές άνω των 20€.
Μέσω του .........

CosmoteBooks, του πιο εξελιγμένου online βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα από την COSMOTE μπορεί κανείς να εξασφαλίσει τα απαραίτητα σχολικά βιβλία για το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, να εξοικονομήσει χρόνο και να τα παραλάβει όπου κι αν βρίσκεται χωρίς έξοδα μεταφοράς.

Η αγορά ενός ψηφιακού ή έντυπου βιβλίου γίνεται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal λογαριασμού. Εναλλακτικά, για τα έντυπα βιβλία προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, ενώ για τα ψηφιακά βιβλία (και αποκλειστικά για πελάτες COSMOTE) υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας.

Με το CosmoteBooks οι αναγνώστες μπορούν να έχουν παντού και πάντα όλα τα αγαπημένα τους βιβλία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε υπολογιστή, Smartphone ή tablet. Η πρόσβαση γίνεται μέσα από το internet (www.cosmotebooks.gr), αλλά και από ειδικές εφαρμογές σε Smartphones και tablets. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, το CosmoteBooks διαθέτει μια ευρεία γκάμα βιβλίων, ελληνικών και ξενόγλωσσων, έντυπων και ηλεκτρονικών, με όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες, εκτεταμένες επισκοπήσεις και αποκλειστικότητες.

Digital info TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.