Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Φιλιατρά: Υπολειτουργεί η ΔΕΗ με άμεσο κίνδυνο να κλείσει.

Υπολειτουργεί το Γραφείο της ΔΕΗ στα Φιλιατρά με κυρίαρχο πρόβλημα την έλλειψη προσωπικού τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο τεχνικό.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Φιλιατρά News ήδη.......

η ΔΕΗ αντιμετωπίζει εδώ και 3 μήνες πρόβλημα με το ταμείο καθώς η κοπέλα που υπήρχε εκεί με σύμβαση έχει φύγει εδώ και 3 μήνες και χρέη και ταμία κάνει άλλος υπάλληλος που βρίσκεται στον χώρο.
Η Διοίκηση έστω αυτήν την συμβασιούχο που έφυγε (λόγω λήξης της σύμβασης), με τον νέο Νόμο δεν παίρνει 8μηνα και όλα οδεύουν προς διάλυση.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο υπάλληλος αυτός -που εκτελεί και χρέη ταμία- θα πάρει την κανονική άδεια που δικαιούται και θα απουσιάσει για 10 μέρες. Το ταμείο της ΔΕΗ για αυτές τις 10 μέρες (1-10 Ιουνίου 2013) δεν θα λειτουργήσει με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να ταλαιπωρηθούν.

Στην Τεχνική υπηρεσία λένε οι πληροφορίες μας ότι σε λίγο δεν θα υπάρχουν βάρδιες. Στο αμέσως επόμενο διάστημα τέσσερις υπάλληλοι της τεχνικής βγαίνουν σε σύνταξη και λόγω του μικρού αριθμού τεχνιτών δεν θα επαρκούν τα άτομα να βγαίνουν οι βάρδιες με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος όταν παρουσιάζεται βλάβη το απόγευμα η αποκατάσταση της να γίνεται την επόμενη μέρα.
Να σημειώσουμε εδώ ότι το γραφείο της ΔΕΗ στα Φιλιατρά ΕΚΤΟΣ από την Δυτική Μεσσηνία, καλύπτει και μεγάλο τμήμα του Δήμου Ζαχάρως λόγω έλλειψης γραφείου στην εκεί περιοχή.

Πριν αρχίσουμε να τρέχουμε κ. Δήμαρχε ως συνήθως ερχόμενοι προ τετελεσμένου γεγονότος μήπως θα ήταν χρήσιμο ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ να ξεκινήσετε νωρίς τις απαραίτητες ενέργειες, επαφές και γενικώς οτιδήποτε μπορεί να γίνει ακόμα και με συλλογή υπογραφών από πολίτες, για να διατρηθεί και να ενισχυθεί τόσο η τεχνική υπηρεσία όσο και το Οικονομικό τμήμα της ΔΕΗ Φιλιατρών???