Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Βιβή Παντελάκη: Ενα μεγάλο Ευχαριστώ

Με πολύ πρόσφατο τον απόηχο της μεγάλης μας γιορτής της προηγούμενης Κυριακής με το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΦΟΥΛΗΔΩΝ στην πόλη μας, με νωπά τα χαμόγελα, τη χαρά, τη διασκέδαση, το κέφι και τα μασκαρεμένα πρόσωπα των επισκεπτών μας να πλημμυρίζουν την όμορφη πλατεία μας, αισθάνομαι την ανάγκη εγώ και όλη η δημοτική ομάδα Φιλιατρών, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ` όλους όσους συμμετείχαν στο καρναβάλι αλλά και σε όσους πολίτες και επισκέπτες μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στη δημοτική ομάδα Φιλιατρών, ένα μόλις μήνα πριν, συζητήσαμε .........

μεταξύ μας και συναποφασίσαμε να οργανώσουμε για άλλη μια φορά από το 2003, το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΦΟΥΛΗΔΩΝ.
Ουσιαστικό ρόλο στην απόφασή μας έπαιξε η ανάγκη που καθημερινά διαπιστώναμε ότι υπήρχε στον κόσμο να ξεφύγει λίγο από την πραγματικότητα και να βρει έστω και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς από την καθημερινότητα.
Η επιθυμία μας μέσα σε αυτή τη γκρίζα πραγματικότητα να μετατρέψουμε την πόλη μας σε γιορτή, μια πολλή γιορτινή μέρα, μας έκανε να μην υπολογίσουμε τον προσωπικό μας κόπο που θα ήταν αρκετός πέρα από τις επαγγελματικές, δημοτικές και οικογενειακές μας υποχρεώσεις, να ξεπεράσουμε τις οικονομικές δυσκολίες, αφού οικονομική βοήθεια δεν θα υπήρχε από το Δήμο και να αναλάβουμε οργανωτικά κάτι που σε άλλες περιοχές ίσως μοιάζει ακατόρθωτο!

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε! Η «γιορτή μας» είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, βλέπετε είχαμε δουλέψει πολύ καλά το κομμάτι της προβολής και οι συμμετοχές ήταν μεγαλύτερες από όλες τις φορές! Όλοι φάνηκαν να διασκεδάζουν, όλοι φάνηκαν να το χαίρονται! Τα χαμογελαστά πρόσωπα και το κέφι ήταν η δική μας ανταμοιβή για την κούραση και το άγχος στο οποίο είχαμε υποβληθεί. Όλοι μας στη Δημοτική Ομάδα Φιλιατρών αντιληφθήκαμε το καρναβάλι ως μία πρόσκληση σε μια γιορτή χαράς που απευθύναμε προς όλους τους Τριφύλιους! Με αυτό το σκεπτικό δουλέψαμε και τα καταφέραμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σ` όλους όσους συμμετείχαν στα γκρουπ, τους συλλόγους και τα παιδιά μας, στους χορηγούς μας, στους επισκέπτες μας και σε όλους όσους βοήθησαν με το δικό τους τρόπο να γίνει πραγματικότητα το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΦΟΥΛΗΔΩΝ 2013!
Του χρόνου θα είμαστε πάλι εδώ, καλύτεροι από φέτος!!!

10 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ!
    Δεν θέλουμε άλλα καρναβάλια,δεν θέλουμε άλλες μάσκες,δεν θέλουμε άλλες πρόσκαιρες χαρές,ΔΕΝ θέλουμε διασκέδαση,ούτε κάν ψυχαγωγία...θέλουμε ΓΙΟΡΤΗ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    Αφήστε τα ξενόφερτα και απρόσωπα έθιμα και κάνετε κάτι παραδοσιακό,κάτι που να αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο και ΟΧΙ το προσωπείο,να καλλιεργεί τις ανθρώπινες σχέσεις σε κοινότητα,να δίνει πραγματική χαρά και να λειτουργρεί παιδαγωγικά...ανθρώπινα και αδελφικά...
    Μάθετε τελικά τους ανθρώπους να εορτάζουν και να γλεντούν αληθινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε, μην περιμενεις κατι τετοιο απο ανθρωπους που στην ζωη τους φορανε..ΜΑΣΚΕΣ!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!ΤΣΙΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χο..ΧΟ..ΧΟ...ΧΟ...Αγιος Βασιλης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OMΟΡΦΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ,...ΝΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΘΑΤΑΝΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χορτασαμε καρναβαλι μεγαλο πολιτιστικο γεγονος αλλα
    πολιτισμος ειναι να περπατας σε καλους δρομους χωρις
    να σκονταφτεις και φωτισμενους καντε επιτελους κατι
    και αφηστε τα καρναβαλια σεβαστητε την καθημερινοτητα
    του πολιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΄΄ΠΟΙΟΤΙΚΑ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ΄΄ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΑΜΕ, ΧΟΡΕΨΑΜΕ!ΦΕΡΑΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια πολη γεματη σκουπιδια παντου ειναι τα Φιλιατρα μας...τα καρναβαλια μας ελειπαν...ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΡΑΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΓΙΩΡΤΕΣ..... ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΩΡΗΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΑΙ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡIAMOY MAZI ME THN OIKOGENEIASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.