Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΣΤΙΣ 26-03-13 ΚΑΙ ΑΠΟ 01 ΕΩΣ 04-04-13

Το Νοσοκομείο Μεσσηνίας και ειδικότερα η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημα του Νοσηλευτικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τη διοργάνωση, από κοινού, κλινικού φροντιστηρίου σε δεκαπέντε (15) νοσηλευτές της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας και των Κ.Υ. Φιλιατρών και Γαργαλιάνων.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να τονίσουμε, αφού εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας ........

στο Νοσηλευτικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ιδιαίτερα στο καθηγητή κο Παναγιώτη Πρεζεράκο, ότι πρωτοβουλίες αυτής της μορφής εκ μέρους των Πανεπιστημίων της χώρας είναι πλήρως εναρμονισμένες με το βασικό ζητούμενο του ρόλου των Πανεπιστημίων της χώρας. Πιστεύουμε δηλαδή ότι βασική αποστολή των Πανεπιστημίων είναι η διάχυση και η μεταφορά της παραγόμενης γνώσης στην κοινωνία.

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας θα συνεχίσει την πορεία που εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει να αναζητά και να συνεργάζεται με όλους εκείνους τους φορείς που μπορούν να προσφέρουν γνώση και εκπαίδευση σε όλο το προσωπικό με κύριο σκοπό και στόχο τις καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες Υγείας στους κατοίκους και επισκέπτες της Τριφυλίας.

Τέλος, ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Τριφυλίας για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού συμβουλίου που θα διενεργηθεί το κλινικό φροντιστήριο διάρκειας 5 ημερών.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΠΟΖΟ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΑΝ. ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ........ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.....ΚΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΛΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.