Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Έκοψε την πίτα της η Τ.Ο. ΝΔ Κυπαρισσίας [ VIDEO ]

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα γνωστού παραλιακού κέντρου της Κυπαρισσίας η Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση ........

παρευρέθηκαν ήταν -εκτός του υπουργού κ. Στυλαινίδη- ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Δημήτρης Σαμπαζιώτης, οι Δήμαρχοι της Μεσσηνίας, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας, και πολύς κόσμος.
Η Εκδήλωση ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση λόγω της συνάντηση του υπουργού με τους Δημάρχους και της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο κ. Στυλιανίδης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Κυπαρισσίας Γιώργος Φωτεινός, ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Δημήτρης Σαμπαζιώτης, το στέλεχος της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και πρώην Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, ο Πρώην Δήμαρχος Κυπαρισσίας Ηλίας Τσίγγανος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ενω την κεντρική ομιλία έκανε ο Υουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης όπου έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και ο Υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

Δείτε το σχετικό Video



17 σχόλια:

  1. βρε καταμεστη με 150 άτομα;;;;;;;;;; δεξιούλης του σαμαρά ο συνερργάτης σας ειναι;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρώην Διαχειριστής16 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:34 μ.μ.

      ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. Γιατί με βρίζεις; Δεξιός εγώ??? ΠΛΑΚΑ μου κάνεις. Εγω έγραψα ότι είδα. Δεν υπήρχε διαθέσιμο για να καθίσεις ούτε σκαμπό από μπαρ και μου λες δεν ήταν κατάμεστη??? Μόνο σαν πλάκα μπορώ να το δεχτώ.

      Διαγραφή
  2. βρε καταμεστη με 150 άτομα;;;;;;;;;; δεξιούλης του σαμαρά ο συνερργάτης σας ειναι;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χωρις παπα το κοπη τη πιτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς Υπουργέ που πήρες το μαχαίρι εσύ να κόψεις την πίτα γιατί όπως τος βλέπω όλους αυτούς από πίσω δεν ξέρω ποιός θα προλάβαινε να το πιάσει και ποιός θα το κάρφωνε σε ποιόν!! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζουν όλοι τους ένα μπράβο που σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς στυρίζουν τον πρωθυπουργό μας τον Μεσσήνιο και την Κυβέρνηση την πατριωτική που θα μας βγάλει απ αυτήν την κρίση!!!!!!!!! Είναι απορίας άξιο που υπάρχει ακόμα κόσμος που πηγαίνει σαν στρατιωτάκι σε κομματικές εκδηλώσεις και μάλιστα συγκεντρώνουν και αρκετό κόσμο. Στηρίζουν όλοι αυτή τη προσπάθεια της Κυβερνήσεως για το καλό όλων μας ή μήπως έχουν κάποιο προσωπικό όφελος; Μπα δεν το πιστεύωτι να κερδίσουν όλοι μα όλοι αφιλοκερδώς τρέχουν ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ όχι σε εσάς αλλά στα πρόβατα που σας ακολουθούν
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

    Αναρτήθηκε από Dimitris Dimitris στις 12:21 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τωρα μπορειτε να πα να...γαργαληθητε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και υστερα σου λεει να ελπιζεις οτι η Χωρα εχει προοπτικη.Ημουνα νιος και γερασα και ακομα ο κοσμος σερνεται- με το αζημιωτο οι ξυπνιοι- πισω απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντώνη προχώρα, έχει πολλούς ραγιάδες ακόμα η χώρα...χαχαχαχαχαχαχα....μάγκες τέτοια Ελλάδα δεν την θέλω...44% η ΝΔ ...αχαχαχ..σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι οι συντάξεις πρέπει να κοπούν περισσότερο, στα 2 κατοστάρικα, αν κοπούν θα πεθάνουν οι 50+ πιο γρηγορα και στις δεν θα υπαρχει ψηφοφορος για δαυτους στις επόμενες..σατανικό ε? εγω στις επόμενες πάντως ΠΑΣΟΚ θα ηφίζω για σπάσιμο..χαχαχαχα...ραγιάδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγάλο Κεφάλαιο Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ.Μπράβο και εις ανώτερα αδερφέ της ΠΟΛΑ που μεταλάχθει σε ΝΔ.Αν άξιζε ένας αγωνιστής εκεί μέσα ήταν ο Σωτήρης ο Παναγιωτόπουλος οι άλλοι είναι για σάπιες ντομάτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και να σκεφτει κανεις οτι πολλοι απο αυτους φωναζαν που εκελισαν την ΔΟΥ μας και ελεγαν για καταληψεισ και αηδιες και μπροστα στον σαμαρα σουζα τα αλογακια. καθησαν κοτουλες.
    ε ρε γιαουρτια που θελουν κατι τοπικοι παραγοντες της κυπαρισσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αηδιάζω με όλη αυτή την υποκρισία που βλέπω στο βίντεο.
    και σκέφτομαι.
    Κάποτε όταν ο Σαμαράς έριξε τον Μητσοτάκη οι ΝεοΔημοκράτες φώναζαν το σύνθημα "Αλήτη προδότη Σαμαρά"
    Σήμερα τον προσκυνάνε. Ρε που κατάντησες Ελλάδα.
    Εδώ οι αποδείξεις.

    http://www.youtube.com/watch?v=ZUgII3g0kj0

    και

    http://www.youtube.com/watch?v=woZePrKQtKs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια ακομα αποδειξη οτι

    Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΠΤΡΟΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια ακομα αποδειξη οτι

    Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΠΤΡΟΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το πιο οργανωμένο σαλιγκαροτροφειο που έτυχε να δω !!! όλοι αυτοί οι κύριοι και κυρίες που έγλειψαν με μεγάλη επιτυχία για την τσέπη τους τα προηγούμενα χρονιά ,βγαίνουν πάλι σήμερα μπροστά να ηγηθούν !!!
    έβγαλαν , λέει ανακοίνωση ,που λένε ότι το συνταξιούχο όργανο της τάξης και η σύζυγος χαρίζουν το μισθό για να βάλουν πετρέλαιο στα σχολειά ,
    ο εργολάβος δεν θα πάρει άλλα χρήματα για τις δουλείες του δήμου
    η οικογένεια που εχει 3-4 δημοτικούς υπάλληλους θα δώσει τα χρήματα για τροφή στους παιδικούς σταθμούς ενω οι συνταξιούχοι δεξιοδημοτικοι σύμβουλοι θα διανέμουν δωρεάν φάρμακα στους άπορους πλέον συνταξιούχους .
    επίσης ομολόγησαν πως δεν θα ξαναπάνε σε διαδήλωση όταν κλείσει το νοσοκομείο , η δεη , τα μισά σχολειά και η πυροσβεστική και για τότε που τα έκαναν αυτά απάντησαν { ουδείς αναμάρτητος όπως είπε και ο αρχηγός αντωνης }

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο ένας απο τους κυρίους , συνταξιούχος πλέον , έχει πάει φίλο του σε βενζινάδικο για να βάλει βενζίνη και να την χρεώσει σε δημόσια υπηρεσία και όταν του αρνήθηκαν στράβωσε !!!!!! αυτοί μας σώζουν !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.