Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Οι Εκδηλώσεις της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων για το 2013

Η Ένωσή μας για το τρέχον έτος έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:....


1. Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου, στα γραφεία της Ένωσής μας, θα πραγματοποιηθεί δίωρη εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστεί το έργο ορισμένων μελών της Ένωσής μας και θα διαβαστούν κείμενά τους (ποιητικά – πεζά). Θα γίνουν και άλλες τέτοιες παρουσιάσεις έργων μελών μας μέσα στην άνοιξη.

2. Την Κυριακή, 10 Μαρτίου η Ένωσή μας, σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ) θα παρουσιάσει στην Κυπαρισσία τον δοκιμιογράφο και πεζογράφο Άρη Μαραγκόπουλο, ο οποίος θα μιλήσει για το νέο του μυθιστόρημα «Το Χαστουκόδεντρο».

3. Την Πέμπτη, 21 Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα ποίησης, η Ένωσή μας θα πραγματοποιήσει στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, ποιητική εκδήλωση με καλεσμένο τον ποιητή και κριτικό λογοτεχνίας Νίκο Λάζαρη.

4. Την Τρίτη, 2 Απριλίου, παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου, η Ένωσή μας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Καλαμάτα, όπου Μεσσήνιοι συγγραφείς παιδικών βιβλίων θα μιλήσουν για το έργο τους. Θα ακολουθήσει ομιλία προσκεκλημένου συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας.

5. Τον Απρίλιο, θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα της Ένωσής μας, διάλεξη της καθηγήτριας αρχαιολογίας Ξένης Αραπογιάννη.

6. Στις αρχές Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν στην Τριφυλία οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του Δεκαήμερου Τριφυλιακής Λογοτεχνίας, σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας.

7. Τον Νοέμβριο θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας η απονομή των βραβείων του 3ου λογοτεχνικού διαγωνισμού «Νάκος Κληρόπουλος», που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωσή μας.

8. Επίσης, τον Νοέμβριο θα πραγματοποιήσουμε στην Καλαμάτα εκδήλωση αφιερωμένη στον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη.

9. Την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα της Ένωσής μας και των «Παιδικών Χωριών ΣΟΣ-Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας» θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού.

                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αριστοτέλης Φράγκος                                Γιώτα Σβερκούνου- Τσαούση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.