Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΔΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.

Οριστικά στο παρελθόν μπήκε εδώ και λίγη ώρα ΔΟΥ Κυπαρισσίας αφού η συνάντηση της αντιπροσωπείας του Δήμου Τριφυλίας που είχε συναντηθεί με τον Γιώργο Μαυραγάνη δεν απέδωσε θετικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που είχαμε από Αθήνα η συνάντηση με τον Μαυραγάνη έγινε, τέθηκαν από πλευρά αντιπροσωπείας ισχυρά επιχειρήματα για την συνέχιση της λειτουργίας της ΔΟΥ Κυπαρισσίας τα οποία κανείς δεν μπόρεσε να αντικρούσει.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως η σκληρή και ανένδοτη στάση του Μαυραγάνη δεν τα δέχτηκε και έτσι μπήκαν τίτλοι τέλους στην ιστορία διεκδίκησης παραμονής της ΔΟΥ στην Κυπαρισσία.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα σας ενημερώσουμε.


6 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειωνει σιγα σιγα η κυπαρισσια.πως κοβονται ολοι τωρα που κλεινουν οι υπηρεσιες,Οταν τις εκλειναν σε Φιλιατρα ,Γαργαλιανους χαιρονταν,εχει ο καιρος γυρισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑ ΣΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑ ΣΑ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΤΣΑ ΤΣΑ ΤΣΑ ΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ
    Οσο για τον 6¨23, φιλε οταν καιγεται το ενα σπιτι σιγα σιγα θα παρουν ολα φωτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτιά πήραμε, καήκαμε και εσείς στην Κυπαρισσία σφυρίζατε αδιάφορα. Σειρά μας τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ..ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ..ΕΜΦΥΛΙΑΚΑ. ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥς -ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ...ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΜΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.