Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τα ¨"αδιακρίτως" του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Κατέβηκε όπως ανέβηκε η «μαϊμού» ανάθεση παράτασης του δημάρχου Τριφυλίας;

Πολλές φορές σε σχόλια και ρεπορτάζ έχω γράψει για την ανοργανωσιά που, ακόμη, επικρατεί στο Δήμο Τριφυλίας. Έχω, δε, καυτηριάσει πως οι υπηρεσίες του δε λειτουργούν, τουλάχιστον όπως θα ανέμεναν οι πολίτες (δε λέω όπως θα έπρεπε, επειδή αυτό είναι ακόμη χειρότερο) και ευθέως έχω επιρρίψει ευθύνες στους πολιτικούς προϊσταμένους του Δήμου που ασκούν διοίκηση.

Για να μη νομίζει κανείς ότι έχω «εμμονές» και ..........

βρίσκω ευκαιρίες για να τους τα «χώνω», δείτε ένα τρανταχτό παράδειγμα και απόδειξη της ανοργανωσιάς, το οποίο από χθες έβγαλε «στον αέρα» ο Δημήτρης Γιαννόπουλος του “Kopanakinews”:
Αναρτήθηκε στη “Δι@υγεια”, με αριθμό ΑΔΑ: B42ZΩΗΕ-1ΧΤ, η υπ’ αριθμ. 800Α/2012, της 20ης/10ου/2012, απόφαση του δημάρχου Τριφυλίας με θέμα «Παράταση σύμβασης αποκομιδής απορριμμάτων στις Δημοτικές Ενότητες Αυλώνος, Αετού, Τριπύλης και Λαϊκής Αγοράς Κοπανακίου». Σύμφωνα με αυτή, «παρατείνεται η σύμβαση αποκομιδής των απορριμμάτων των Δημοτικών Ενοτήτων Αυλώνας, Αετού, Τριπύλης και Λαϊκής Αγοράς Τ.Κ. Κοπανακίου στον εργολάβο καθαριότητος Α. Διαμαντόπουλο και ΣΙΑ Ε.Ε. από 01-11-2012 έως την 31-12-2012, διότι δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι διαδικασίες του νέου τακτικού διαγωνισμού με τους όρους που ισχύουν στην προηγουμένη σύμβαση».

Όμως, κανένας Διαμαντόπουλος και ΣΙΑ Ε.Ε. δεν έχει σύμβαση για την αποκομιδή των σκουπιδιών στις συγκεκριμένες Δημοτικές Ενότητες, αλλά η «Οικολογική Αιτωλία», που πήρε το έργο με δημοπρασία, χωρίς να είναι σε αυτήν κάποιος Διαμαντόπουλος.
Πώς, άραγε, ανατέθηκε η παράταση σύμβασης σε κάποιον που δεν έχει καν σύμβαση; Έχει άδικο, λοιπόν, μετά από αυτά, ο Μήτσος που γράφει για «μαϊμού» ανάθεση; Όχι βέβαια! Και γιατί χθες, μετά την ανάρτηση του “Kopanakinews” κατέβηκε όπως ανέβηκε η «μαϊμού» ανάθεση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.