Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Το εμπόριο ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά οι έμποροι δυστυχούν

«Η κατάσταση για τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις στην ..............

Καλαμάτα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, είναι, χωρίς ίχνος υπερβολής, δραματική. Υπάρχουν καταστήματα στην πόλη μας που δεν μπαίνει πελάτης μέσα για 10 και 15 ημέρες».

Τα παραπάνω δηλώνει σήμερα στο «Θ» η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Λίλιαν Ψηλάκη, η οποία περιγράφει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο εμπορικός κόσμος στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας τα τελευταία χρόνια.

«Οι επαγγελματίες έχουμε εξαντλήσει πλέον κάθε ίχνος αντοχής που υπήρχε. Ιδιαίτερα, δε, μετά την ψήφιση και των προχθεσινών μέτρων, καταλαβαίνει κανείς τι πρόκειται να συμβεί τους επόμενους μήνες.

Μπορεί τα καταστήματα της πόλης να δούλεψαν ικανοποιητικά, δύο – τρεις μήνες το καλοκαίρι, λόγω και του αυξημένου αριθμού επισκεπτών, αλλά ο τζίρος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τα προβλήματα που υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ του Ελεγκτικού Συνεδρίου «βολοδέρνει» ο έτοιμος δρόμος της Τσακώνας. Αν η απόφαση δεν είναι θετική το Φλεβάρη του ’13 θα «γιορτάσουμε» τα δεκάχρονα του «φευγάτου» δρόμου!!! Έλεος…
Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΟΜΟΝΟΟΥΝ οι τυποποιητές ελιάς στη Μεσσηνία για την επέκταση του ΠΟΠ Καλαμάτα της βρώσιμης ελιάς στους όμορους νομούς. Συνάντηση στο Επιμελητήριο.
● ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ο γιορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Καλαμάτα και στην 120 ΠΕΑ.
● ΞΕΚΙΝΟΥΝ η ανάπλαση στο ιστορικό κέντρο Μεσσήνης και η κατασκευή του ποδηλατόδρομου.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ημερίδα σήμερα στην Καλαμάτα για τις επιδοτήσεις με τη νέα ΚΑΠ με το 2014.
● ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ τη μεταφορά μαθητών ΑμεΑ οι ιδιοκτήτες ταξί και με επιστολή προς κάθε αρμόδιο ζητούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
● ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ στο Λιμεναρχείο καλούνται ιδιοκτήτες καταστημάτων της Παραλίας για τις κατασκευές και τα πρόστιμα.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.