Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Το επιμελητήριο Μεσσηνίας απαντά για τα σχόλια στον Τηλεοπτικό σταθμό BEST TV

Το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον τηλεοπτικό σταθμό BEST TV και συγκεκριμένα από τον Δ/ντη κ. Νικόλαο Μπελογιάννη, που είναι και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ακούστηκαν πράγματα για το Επιμελητήριο, τα οποία είτε προέρχονται από παραπληροφόρηση, είτε από κακή προαίρεση, που στόχο έχουν ωστόσο, να δημιουργήσουν αρνητική εικόνα για άτομα που υπηρετούν με απόλυτη συνέπεια το θεσμό και φυσικά να παραπλανήσουν και τα μέλη του Επιμελητηρίου, αλλά και γενικότερα τους πολίτες.

Τέτοιες ενέργειες μόνο θλίψη προκαλούν, όταν ............

μάλιστα προέρχονται από μέλος του Δ.Σ. αφού ουσιαστικά υποσκάπτουν τη συνεργασία των παρατάξεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, πολύ περισσότερο όταν η συνεργασία επετεύχθη σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο για τον θεσμό, για την οικονομία και για την γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας.

Υποσκάπτουν και παράλληλα δυναμιτίζουν μια συνεργασία που όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Μπελογιάννης, κρίθηκε επιβεβλημένη τον περασμένο Μάιο, μετά το αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί στην Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Μπελογιάννης, όλες τις προσπάθειες που έγιναν με πρωτοβουλία των επικεφαλής των 2 πλειοψηφισάντων συνδυασμών ώστε να προκύψει μια νέα Διοίκηση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας με την συμμετοχή και των τριών συνδυασμών για τον τερματισμό της κρίσης.

Γνωρίζει επιπλέον ο κ. Μπελογιάννης, ότι μετά το αδιέξοδο που προέκυψε κατά τη θητεία του κ. Δημήτρη Αδαμόπουλου η συνεργασία των δύο πλειοψηφισάντων συνδυασμών κρίθηκε επιβεβλημένη, ώστε να συγκροτηθεί νέα διοίκηση ικανή να στηρίξει το έργο που είχε επιτευχθεί τα προηγούμενα χρόνια (γεγονός που έχει δημοσίως αναγνωρίσει και ο Ν. Μπελογιάννης) και να λειτουργήσει ομαλά και απρόσκοπτα ο θεσμός προς όφελος των μελών του Επιμελητηρίου και της Μεσσηνίας γενικότερα. Εξάλλου, με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου και της αναπτυξιακής του εταιρείας ήταν η πιο αντιπροσωπευτική λύση.

Σε αυτή τη συμφωνία συνεργασίας των δύο πλειοψηφισάντων συνδυασμών δεν υπάρχουν δεσμεύσεις σε θέματα διαφάνειας, όπως επίσης δεν υπάρχουν συμφωνίες συγκάλυψης οποιουδήποτε άλλου θέματος που αφορά το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την ΕΤΑΠ. Εννοείται δε, πως διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάθε ισχυρισμό περί του αντιθέτου.
Τέλος, επειδή στη συμφωνία συνεργασίας των δύο πλειοψηφισάντων συνδυασμών η επιλογή των συμβούλων που συμμετέχουν στην παρούσα Διοίκηση έγινε με καθαρά δημοκρατικές διαδικασίες, στις οποίες συμμετείχε ο κ. Μπελογιάννης και επειδή πρέπει να είναι σεβαστή η διαφορετική άποψη, που είναι θεμιτό να υπάρχει, είναι επιβεβλημένο να παραμερίζονται τα προσωπικά συμφέροντα και στόχος να είναι όχι τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά αντιθέτως η προώθηση του κοινού συμφέροντος των μελών του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Να ακούγεται και να προβάλλεται η αλήθεια, καθώς μόνο με ειλικρίνεια μπορούμε να συμβάλουμε στην επίλυση των πραγματικών προβλημάτων του επιχειρηματικού κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.