Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Ραγδαία αύξηση διαζυγίων στην Καλαμάτα, χωρίζουν στο 6μηνο!

ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ του Ελεγκτικού Συνεδρίου στη συμπληρωματική σύμβαση για ..............

την Τσακώνα καθυστερεί την παράδοση του δρόμου στην κυκλοφορία.
Το «αμαρτωλό» έργο προβάλλει χθες το «Πρώτο Θέμα» αφιερωμένο περιεκτικά στα ρεπορτάζ που έχει δημοσιεύσει η «ΦΩΝΗ» και έχει σχολιάσει το BEST.
Η απόφαση του Ε.Ε. μάλλον είναι απορριπτική και η αγωνία μεγαλώνει, ενώ η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους με εντολή του πρωθυπουργού να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.
Αυτό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην Καλαμάτα. Ο Μεσσήνιος πρόεδρός της Γρ. Καλογερόπουλος προαναγγέλλει και νέες πρωτοβουλίες για διεθνή συνέδρια στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
• ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ένοπλη ληστεία στο Δώριο αναστατώνει τους κατοίκους. Η έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή προβληματίζει και τρομάζει τους κατοίκους που… ψάχνονται για τις άμυνές τους!
• ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ η πρωτοβουλία του δημάρχου Τριφυλίας Κων. Κόλλια για την Αυλώνα. Τι αναφέρει στην επιστολή του προς τους τοπικούς φορείς του ιστορικού χωριού για την ανάδειξη και προστασία του μνημειακού χαρακτήρα Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και της πλατείας.
• ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ οι ξενοδόχοι της Πελοποννήσου για την αναπτυξιακή τουριστική πορεία.
• ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, οι πτήσεις για το Μιλάνο και ο ρόλος της «Ελευθερίας» εξοργίζει τους δημάρχους!
• ΑΝΑΛΥΣΗ του Μεσσηνιακής καταγωγής Κώστα Βεργόπουλου για το «Αβέβαιο μέλλον του ευρώ».

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.