Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Προηγείται η ΝΔ, τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, άνοδος της Χρυσής Αυγής

Προβάδισμα στη ΝΔ με ποσοστό 24,8% έναντι 22,8% του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της ALCO για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 9,8%, η Χρυσή Αυγή 8,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,8%, η ΔΗΜΑΡ 5,2%, το ΚΚΕ 4,7%.

Άλλο κόμμα δηλώνουν ότι θα ............

ψήφιζαν 7% των ερωτηθέντων, ενώ αναποφάσιστοι δηλώνουν περισσότεροι από δέκα στους εκατό (10,9%).

Σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, οι θετικές γνώμες για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά φτάνουν το 34%, για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 30%, για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο το 19%, για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Καμμένο το 23%, για τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο το 18,5%, για τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη το 34% και για τη γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα το 13%.

Ποσοστό 43% των πολιτών δηλώνουν ότι η κυβέρνηση δεν είναι συνεπής με τη συμφωνία των κομμάτων, που τη στηρίζουν, 37% θεωρούν πως είναι συνεπής, ενώ 20% δηλώνουν ότι δεν ξέρουν ή δεν απαντούν.

New Post

3 σχόλια:

  1. Οπωσδήποτε το 8,6 της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σημαίνει το ..διπλάσιο σε πραγματικές ψήφους! Αυτό είναι το μόνο ελπιδοφόρο σ' αυτή τη δημοσκόπηση. Να γλυτώσουμε, επιτέλους από την φασιστικής νοοτροπίας κυβέρνηση της συμφοράς και της καταστροφής της Ελλάδας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γλιτώσουμε από την φασιστικής νοοτροπίας κυβέρνηση φέρνοντας στην κυβέρνηση δεδηλωμένους φασίστες και ναζιστές της Χρυσής Αυγής που έχουν σκοτώσει και κόσμο και προάγουν την βία;;;
    Δεν θα στε στα καλά σας ορισμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιατί θα πρέπει αν είναι φασίστες οι χρυσαυγίτες και οχι οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΔ που πρόδωσαν και ξεπουλάνε την χώρα μας όσο όσο; Στο κάτω κάτω ΑΥΤΟΙ οι δυο τα έφαγαν τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.