Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Μέσα στον Σεπτέμβριο ψηφίζονται από τη Βουλή τα νέα σκληρά μέτρα

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η κυβέρνηση θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή το νέο πακέτο μέτρων ύψους 11,6 δισ. Ευρώ , το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Στόχος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είναι.........

να έχουν επικυρωθεί τα μέτρα πριν από το Eurogroup της 8ης Οκτωβρίου ώστε να εκταμιευθεί εγκαίρως η δόση των 31,5 δισ. ευρώ αλλά και να έχει μεγαλύτερα περιθώρια διαπραγμάτευσης στη Σύνοδο Κορυφής που θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με την καθημερινή , ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου συνδέεται τόσο με τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα που θέτουν οι δανειστές όσο και με την επιδίωξη του κυβερνητικού επιτελείου να περιοριστεί στο ελάχιστο η περίοδος των όποιων αναταράξεων στο κοινοβουλευτικό πεδίο αλλά και στο πεδίο της κοινωνίας.

Στις 7 Σεπτεμβρίου ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί στην Αθήνα και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι ενώ ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας την Πέμπτη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, τόνισε ότι το νέο πακέτο περικοπών θα είναι και το τελευταίο, καθώς η κοινωνία δεν αντέχει άλλο.

Πηγή: Μέσα στον Σεπτέμβριο ψηφίζονται από τη Βουλή τα νέα σκληρά μέτρα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/65833#ixzz25CCyM77w

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.