Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

83.025 ευρώ σπατάλη για λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλαδος

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Το θέμα που ακολουθεί μας το έστειλε αναγνώστης μας και εμείς σας το παρουσιάζουμε για να καμαρώσετε το πως ενω σήμερα που κόβουν μισθούς και συντάξεις κάποιοι πετάνε τσάμπα χρήματα από το παράθυρο.

Ούτε χίλια, ούτε δυο χιλιάδες αλλά ογδόντα τρεις χιλιάδες ευρώ θα σπαταλήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την δημιουργία λογαριασμώνν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, YouTube, Google+ την ίδια ώρα που όλοι μας ξέρουμε πως αυτοί οι λογαριασμοί παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.
Ναι καλά διαβάσατε. 83.025 ευρώ θα πεταχτούν από το ...........

παράθυρο για να προσγειωθούν σε κάποιες τσέπες εύκολα και χωρίς κόπο. 83,025 ευρώ για λογαριασμούς σε social Media που ο καθένας μπορεί να ανοίξει μόνος του και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Η υπόθεση θα γίνει ενδοοικογενειακά. Ο Τρόπος; Σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης.

Η απόφαση της Επιτροπή Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο με ημερομηνία 26 Ιουνίου 2012 και Αρ. Πρωτ. 149742/771 καθορίζει τις δράσεις για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ηλεκτρονικές Υποδομές και Μέσα Προώθησης του Τουρισμού στη Δυτική
Ελλάδα» υποέργο 1 και το έργο με τίτλο «Συμμετοχή σε Διεθνείς και Εθνικές Τουριστικές Εκθέσεις» υποέργο 3 του προγράμματος «Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», άξονας Προτεραιότητας 07: Αειφόρος Ανάπτυξη & Ποιότητα Ζωής Δυτικής Ελλάδος, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης». (Στο τέλος της δημοσίευσης ολόκληρη η απόφαση)

Πιθανόν να μην καταλάβατε πολλά από τα έργα και τα υποέργα.

Το πρώτο έργο το οποίο έχει και ενδιαφέρον είναι αυτό με τίτλο «Ηλεκτρονικές Υποδομές και Μέσα Προώθησης του Τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα» υποέργο 1 αναφέρεται σε δημιουργία λογαριασμών σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Youtube, Google+ κλπ.
Σε σελίδες δηλαδή που ο οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει δωρεάν λογαριασμό από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα πετάξουν από το παράθυρο ή μάλλον κάποιοι θα βάλουν στις παχουλές τσέπες τους 83.000 ευρώ ακούραστα και εις υγείαν του κοροϊδου Έλληνα φορολογούμενου.

Πάμε να δούμε την απόφαση

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου στα Γραφεία της Περιφέρειας συνεδρίασε η Επιτροπή Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, έγινε συζήτηση και λήψη απόφασης για θέματα που απασχόλησαν την συνεδρίαση εκ των οποίων ήταν και αυτό για τις «Ηλεκτρονικές Υποδομές και Μέσα Προώθησης του Τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα» υποέργο 1.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης Π.Δ.Ε. κ. Αθανασόπουλος Γεωργίος, στην εισήγηση του αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας άξονας Προτεραιότητας 07: Αειφόρος Ανάπτυξη & Ποιότητα Ζωής Δυτικής Ελλάδος, και συγκεκριμένα:

α. Την υλοποίηση του υποέργου 1 με τίτλο «Ηλεκτρονικές Υποδομές και Μέσα Προώθησης του Τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα» του προγράμματος «Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», προϋπολογισμού 83.025,00€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Το υποέργο 1 αναφέρεται στην δημιουργία κατάλληλου πολυμεσικού υλικού για χρήση στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, κ.τ.λ.). Ειδικότερα, θα δημιουργηθούν αντιπροσωπευτικές προωθητικές εικόνες και flash videos με σκοπό την παρουσίαση του τουριστικού προορισμού και την υποστήριξη των λοιπών προωθητικών ενεργειών του προγράμματος.

Η Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης – ΝΕΑ ως δεύτερος συμβαλλόμενος (ο πρώτος είναι Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) να αναλάβει τα έξης:

1. Να υλοποιήσει τις παρακάτω δράσεις όπως παρουσιάζονται στο εγκεκριμένο
Τεχνικό Δελτίο:
► 1.1: Δημιουργία καναλιού YouTube.
► 1.2: Δημιουργία λογαριασμού και διαχείριση Δικτύου στο Facebook.
► 1.3: Δημιουργία λογαριασμού και διαχείριση Δικτύου στο Twitter.
► 1.4: Δημιουργία λογαριασμού και διαχείριση Δικτύου στο Google+
► 1.5: Δημιουργία και διαχείριση πλατφόρμας ψηφιακής σήμανσης με πολυμεσικό περιεχόμενο.
► 1.6: Λογότυπο και slogan.

2. Τη συνεργασία με τον υπεύθυνο διαχείρισης του έργου προκειμένου να τηρηθούν
όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες κατά τη διάρκεια της υλοποίησης σύμφωνα με την
Ελληνική Νομοθεσία και τον οδηγό Εφαρμογής του προγράμματος.
3. Την ενημέρωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πρόοδο του έργου σε τακτά
χρονικά διαστήματα.

Τα ποσά που θα δαπανηθούν τσάμπα και άδικα είναι ακόμα πιο εξοργιστικά. Τελικά Λεφτά υπάρχουν... αλλά για άλλους.
Κάτω από τα ποσά που ακολουθούν θα βρείτε ολόκληρη την απόφαση.
Δείτε τα ποσά και τα συμπεράσματα δικά σας.http://www.blogger.com/img/blank.gif





ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:52. H αντίδραση της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

3 σχόλια:

  1. φωτογραφισεις θα κάνουν και θελουν τόσα λεφτα? ας το αναλαβει ένας υπάλληλος! έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν έχουν παιδιά να τα ρωτήσουν τι σημαίνει δημιουργία λογαριασμών στο int. ή μήπως δε θέλουν να ενοχλήσουν το μόνιμο προσωπικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.