Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Διακοπές otenet στα Φιλιατρά… και τα υπόλοιπα "Αδιακρίτως" του Ηλία Γιαννόπουλου

Διακοπές otenet στα Φιλιατρά…

Τις δύο προηγούμενες μέρες σημειώθηκαν διακοπές ίντερνετ στους χρήστες της otenet στα Φιλιατρά. Συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης για 45 λεπτά, όπως και πάλι νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης για 20 λεπτά.

Οι διακοπές έφεραν αναστάτωση στους χρήστες και προκάλεσαν ανησυχία, καθώς πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν το ιντερνέτ ως εργαλείο της δουλειάς τους. Όπως μου είπαν, από την εταιρεία στην οποία απευθύνθηκαν τούς απάντησαν πως υπήρξε πρόβλημα, καθώς «έπεσε το κέντρο».

Και αναρωτιούνται οι φίλοι από τα Φιλιατρά, αν ...........

θα συνεχίσει να πέφτει και τις επόμενες μέρες ή, αστειευόμενοι, αν χρειάζεται να βάλουν όλοι ένα χεράκι για να ανέβει!

Η πληροφορία που κυκλοφόρησε πως για το πρόβλημα φταίνε η Τρόικα και ο «Καλλικράτης» θεωρείται ανακριβής!

Τα «τσίμπησε» τα σαργουδάκια ο Φώτης!

Καλή «ψαριά» είχε χθες το πρωί ο Φώτης Καλαμπόκης! Από τους «μαέστρους» στο καλάμι, δεν πήγε χαμένο το πρωινό του στην παραλία της Κυπαρισσίας. Τα «τσίμπησε» τα σαργουδάκια του μέχρι το μεσημέρι που τον είδαμε και δέχτηκε ευχαρίστως να τον φωτογραφίσουμε με ένα από τα ψάρια που τσίμπησαν το δόλωμά του.

Μικρό παράπονο…

Μικρό παράπονο μου εξέφρασε χθες το πρωί αναγνώστρια του «Θ», επειδή, ενώ έψαχνε εναγωνίως να διαβάσει σχόλιο με «Η.Γ.», δε βρήκε! Δίκιο έχει, παράλειψή μου, που, όμως, οφείλεται στις υποχρεώσεις των ρεπορτάζ για το χθεσινό φύλλο...

Καλές διακοπές από την τρικομματική κυβέρνηση!

«Η κυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ. εύχεται στους Έλληνες πολίτες καλές διακοπές! Στους μισθούς, τις συντάξεις, τα επιδόματα, γενικά στα όποια εισοδήματα έχουν και στη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, το νερό…», διάβασα στο διαδίκτυο και έχει σφηνώσει στο μυαλό μου.
Όχι άλλες «τέτοιες» διακοπές!

Τι μεγαλώνει 3 φορές στο ανδρικό σώμα στη θέα μιας γυναίκας;

Αμέσως εσείς, να τρέξει το μυαλουδάκι σας, να δώσετε την απάντηση (από μέσα σας, όχι φωναχτά, μη σας ακούσουν) και να με παρεξηγήσετε! Είναι δυνατόν να γράφω κάτι τέτοιο; Όχι! Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που δημοσιοποιήθηκε, το σημείο του ανδρικού σώματος που μπορεί να γίνει μέχρι και τρεις φορές μεγαλύτερο, όταν ο άνδρας αντικρίσει μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει, είναι οι κόρες των ματιών του! Ναι, οι κόρες των ματιών του, λέει η επιστημονική έρευνα!

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Κ. Ηλία μας, με τέτοια ερώτηση (Τι μεγαλώνει 3 φορές ......) το μυαλό θέλοντας και μη στο πολύ πονηρό.

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.