Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

« HIV / AIDS και τρόποι πρόληψης »

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας συνεχίζοντας την προσπάθεια για ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας που τους απασχολούν πραγματοποίησε σήμερα 20-12-2011 εκδήλωση στο ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ με θέμα : "HIV/AIDS και τρόποι πρόληψης"

Συγκεκριμένα : Ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του συλλόγου Καθηγητών και του Διευθυντού Λυκείου κου Ευάγγελου Αντωνόπουλου για ενημέρωση των μαθητών του Λυκείου.
Κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.ΠΝΟ από την Αθήνα ............

συνοδευόμενο από τον Ιατρό Μικροβιολόγο – Επιδημιολόγο κο Βασάλο Κωνσταντίνο καθώς και από τις Προϊστάμενες Νοσηλεύτριες κα Αλεξοπούλου Σταματία, κα Πολυζωγοπούλου Θεοδώρα, την Κοινωνική Λειτουργό κα Μαγουλά Δήμητρα ανάπτυξαν με μεγάλη ενάργεια το θέμα, με προβολές, παραδείγματα και αναπτύχθηκε εξαντλητικός διάλογος.

Σημαντικό είναι ότι στην αίθουσα ήταν μόνο το κλιμάκιο ενημέρωσης και οι μαθητές !
Το απόγευμα της ιδίας ημέρας η ενημέρωση έγινε και στους γονείς Συγχαίρουμε τη διεύθυνση του Σχολείου για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης.
Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας θα συνεχίσει τον διάλογο με την κοινωνία και σε άλλα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, πιστό στο δόγμα : "Η καλύτερη αντιμετώπιση της ασθένειας είναι η πρόληψη και η ενημέρωση".

Πάνος Ι. Μπόζος
Αναπληρωτής Διοικητής
Γ.Ν. – Κ.Υ. Κυπαρισσίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.