Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στο Μεσσηνιακό Θάρρος της Πέμπτης



Πήγε Άραξο η Ryanair, εξετάζεται και η Καλαμάτα

Η αξιοποίηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας για low cost πτήσεις θα συζητηθεί στην τελευταία για το 2011 συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Πρώτος στόχος της Περιφέρειας είναι η ολοκλήρωση συμφωνίας με την εταιρεία Ryanair. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από Καλαματιανό στέλεχός της, η Ryanair αποφάσισε να συνδέσει το καλοκαίρι σε πρώτη φάση το αεροδρόμιο του Άραξου για την Πελοπόννησο με πτήσεις για το Μπέργκαμο της Ιταλίας και το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφόρησης, μόλις οριστικοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία θα εξεταστεί και η σύνδεση του αεροδρομίου της Καλαμάτας με προορισμούς, οι οποίοι όμως παραμένουν άγνωστοι.


Οι παραγωγοί παίρνουν σήμερα το υπόλοιπο 50% της επιδότησης

«Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την αποστολή του σχετικού αρχείου πληρωμής στην ΑΤΕ, τράπεζα με την οποία συνεργάζεται ο Οργανισμός Πληρωμών, αρχίζει από σήμερα το βράδυ η διαδικασία πίστωσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών για την πληρωμή εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης του 2011».

Αυτό ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Και άλλα πολλά και πλούσια θέματα στο Θάρρος της Μεσσηνίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.