Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Συζήτησαν για θέματα του αεροδρομείου Αλευράς και Αερολιμενάρχης Καλαμάτας

Την 20η-12-2011 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παν. Αλευρά με τον Αερολιμενάρχη κ. Δημήτρη Μανδηλάρη και υπηρεσιακούς παράγοντες αρμόδιους για τεχνικά θέματα.
Στα προς συζήτηση θέματα ήταν:

1. Η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκύψει στον αύλειο χώρο του κρατικού αερολιμένα. Ζητήθηκε η συνδρομή της Π.Ε. Μεσσηνίας με μηχανήματα προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα.

2. Η πορεία υλοποίησης της αναβάθμισης – εκσυγχρονισμού του Αερολιμένα, προϋπολογισμού 2 εκ. € περίπου. Υπήρξε ενημέρωση για την συνταχθείσα μελέτη που συντάχθηκε από την Υ.Π.Α. και περιλαμβάνει: επέκταση χώρου με ενσωμάτωση χώρου ανατολικής βεράντας, υπόστεγα, ανακατασκευή αίθουσας αναμονής, νέα καταστήματα, αίθουσα ιατρείου, μεταφορά “τσέκιγκ” σε άλλο χώρο, περίφραξη εισόδου, κυκλικός ιμάντας πίστας κ.λ.π.

3. Η οριστική επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται περιμετρικά του Αερολιμένα από κανάλια, με κατασκευή αποστραγγιστικών έργων. Εξετάστηκε η δυνατότητα της ολοκληρωμένης παρέμβασης μέσα από την επικείμενη εργολαβία κατασκευής του κόμβου Αεροδρομίου.

Αύριο 22 Δεκεμβρίου 2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς στις 11.00 θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο για τις χριστουγεννιάτικες ευχές.

Αύριο 22 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12.30 ο Αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς στην αίθουσα «ΠΑΝ. ΦΩΤΕΑΣ», στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου θα απευθύνει χριστουγεννιάτικο μήνυμα στους Μεσσήνιους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.