Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

ΟΤΕ: Ενοποιούνται οι αριθμοί τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης

Στην ενοποίηση όλων των αριθμών τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης για πελάτες στο 13888 προχωρά ο Ο.Τ.Ε από την 1η Νοεμβρίου 2011, με στόχο την «εύκολη, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση» των πελατών του.

«Με τον ενιαίο αριθμό 13888, που καλείται χωρίς χρέωση από το δίκτυο του ΟΤΕ, οι πελάτες του ΟΤΕ, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, έχουν στη διάθεσή τους οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμούν σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες ΟΤΕ, καθώς και τεχνική υποστήριξη, απολαμβάνοντας έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους», τονίζει ο ΟΤΕ στην ανακοίνωσή του.
Όπως σημειώνει, το 13888 συνεχίζει να ..........

αποτελεί το βασικό κανάλι εξυπηρέτησης πελατών, προώθησης προγραμμάτων και προσφορών τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης, παρέχοντας με ένα μόνο τηλεφώνημα τη δυνατότητα άμεσης απόκτησής τους και προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Παράλληλα, ενσωματώνει πλέον το σύνολο των υφιστάμενων αριθμών τεχνικής εξυπηρέτησης για θέματα λειτουργίας, εξοπλισμού και εγκατάστασης τηλεφωνικών και ISDN συνδέσεων, για Conn-x, υπηρεσίες internet και ΟΤΕ TV, προσφέροντας 24ωρη τεχνική υποστήριξη, 7 ημέρες την εβδομάδα, για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Briefing News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.