Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Aμφίβολο αν θα σωθούν 5 βουλευτές στην Πελοπόννησο..!

Κυριολεκτικά σφαγή θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ της Πελοποννήσου:

Στην Αχαϊα έχουν εκλεγεί οι: Κυριακοπούλου Μαρία,Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας,Παπαδόπουλος Αθανάσιος και Σπηλιόπουλος Κώστας

Στην Ηλεία: Αντωνακόπουλος Παναγιώτης,Δημητρουλόπουλος Παναγιώτης,Κατρίνης Μιχάλης και Κουτσούκος Γιάννης.

Στην Αρκαδία: Δημήτρης Ρέππας και ........

Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας

Στη Μεσσηνία: Βουδούρης Οδυσσέας, Κουσελάς Δημήτρης και Γιαννακοπούλου Νάντια

Στη Λακωνία: Γρηγοράκος Λεωνίδας

Στην Αργολίδα: Μανιάτης Γιάννης

Στην Κορινθία: Μπεγλίτης Παναγιώτης, Φαρμάκη Κατερίνα και Μανωλάκης Αγγελος

Συνολικά το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο έχει αυτήν τη στιγμή 17 βουλευτές.

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα ελάχιστοι από τους παραπάνω θα βρεθούν στην επόμενη βουλή και ο αριθμός δεν θα ξεπεράσει τους πέντε.

Αναμένεται να γίνει κυριολεκτικά σφαγή στους νομούς και όσοι τελικά καταφέρουν να επανεκλεγούν θα περάσουν…δια πυρός και σιδήρου..!

Ο βουλευτής Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ Αγγελος Μανωλάκης πριν λίγες μέρες έκανε μία αφοπλιστική δήλωση:

«Κανείς από όλους εμάς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουμε σήμερα την εθνική προσπάθεια για να σωθεί η χώρα δεν θα επανεκλεγούμε..»

Οι πολίτες ακόμα και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι εξοργισμένοι με τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα και την οργή τους θα την εκτονώσουν στην κάλπη. Ακόμα και αν δεν καταψηφίσουν το κόμμα τους είναι σίγουρο ότι θα «μαυρίσουν» τους βουλευτές..

Κατά την εκτίμησή μας για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες πλήρους υποταγής της Αρκαδίας στις επιθυμίες του, κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Βουλής ο “πολύς” Υπουργός Διοικητικής μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας…

Τα δύο αυτά χρόνια ο κ. Ρέππας αποφεύγει τα πολλά-πολλά με την Αρκαδία και επικοινωνεί…δια αλληλογραφίας με τους Αρκάδες ψηφοφόρους..!

Αν ο κόσμος τα έχει μία φορά με τους βουλευτές..με τους υπουργούς τα έχει δέκα φορές..!

Οσοι από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ δε μετακινηθούν, θα αναζητήσουν νέα πρόσωπα και άφθαρτα για να ψηφίσουν, εκτιμώντας ότι έτσι θα συμβάλουν στην ανανέωση του πολιτικού προσωπικού αλλά και σκηνικού…

Και είναι λογικό αυτό .

Σήμερα οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές μιλούν για νέα φάση του πολιτικού μας συστήματος, για νέα πορεία και αλλαγή του συστήματος αλλά βάζουν και πάλι τους εαυτούς τους μέσα στο νέο σκηνικό…!

Δηλαδή…απλά να αλλάξει ο Μανωλιός…με τους ίδιους στο πρώτο τραπέζι…!

Τα ψέμματα έχουν τελειώσει όμως..

Δε μπορείς να κτίσεις νέο πολιτικό σύστημα ακόμα και κόμμα με τους ίδιους ανθρώπους που διέλυσαν και οδήγησαν σε απαξίωση το παλιό..!

Οποιο και αν είναι το ποσοστό που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές είναι βαρύτατη η ευθύνη και των πολιτών πλέον να κάνουν το δικό τους βήμα και να ανανεώσουν το κόμμα τους..

Δε μπορούν επί 30 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι να νέμονται με καταστροφικά όπως αποδείχθηκε αποτελέσματα την πολιτική εξουσία…!!!

Αν και τώρα δεν κάνουν 100% ανανέωση οι πολίτες είναι ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ..!

Αν πάλι ψηφίσουν βουλευτές για να κάνουν τις μικροδουλειές τους, δεν έχουν ποτέ πάλι το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν για την κατάντια μας…

MORIAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.