Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο παπάς είχε ερωμένη!

Ερωτικό σκάνδαλο με ιερέα συγκλονίζει τους κατοίκους ενός χωριού στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο ιερέας της ενορίας κατηγορείται από γυναίκα που διαμένει στο Αγρίνιο, ότι είχε συνάψει δεσμό μαζί της.

Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο χωριό, δεν γνώριζε ότι ο ιερωμένος είναι έγγαμος, γεγονός που λέει ότι της απέκρυπτε.
Όταν όμως μετά από λίγο καιρό η γυναίκα έμαθε, .........

ότι ο ιερέας ήταν παντρεμένος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, εκείνος της ανέφερε ότι βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και ήταν θέμα χρόνου η έκδοση του διαζυγίου.

Απ' ότι φαίνεται, ο έρωτας της γυναίκας προς το πρόσωπό του ήταν τόσο ισχυρός που πείστηκε, κάνοντάς την να αναμένει τα τυπικά για τον χωρισμό. Όμως, όσο περνούσε ο καιρός δεν υπήρχε καμία εξέλιξη επί του διαζυγίου με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να κινήσει τις υποψίες της. Ώσπου τελικά η ίδια ισχυρίζεται πως έμαθε, ότι ο ιερωμένος, όχι μόνο δεν βρισκόταν σε διάσταση με την παπαδιά, αλλά η σχέση τους δεν είχε καν κλονιστεί. Τόσο η γυναίκα όσο και οι οικείοι της, έχουν ήδη καταγγείλει την εν λόγω συμπεριφορά στη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Από την πλευρά της, η Μητρόπολη και ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Κοσμάς προσωπικά και σε αυτή την περίπτωση ενήργησαν αστραπιαία και σύμφωνα με όσα ορίζει ο εκκλησιαστικός νόμος. Έτσι, έπραξαν τα δέοντα και πλέον η υπόθεση έχει περιέλθει στην αρμοδιότητα του Συνοδικού Δικαστηρίου.

dete.gr

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.