Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σύλληψη Αλβανού στην Καλαμάτα μετά απο ληστεία στην Eurobank

Συνελήφθη, σήμερα (4-08-2011) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ύστερα από άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καλαμάτας, ένας (1) 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για ληστεία.

Ειδικότερα, ο 30χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Καλαμάτα, και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 12.900 ευρώ περίπου, διαφεύγοντας πεζός.

Αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής ...........

Διεύθυνσης Μεσσηνίας κινητοποιήθηκαν άμεσα, για να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος τελικά εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε κοντινό από την τράπεζα σημείο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, καθώς και το περίστροφο.

Ο 30χρονος είχε προσφάτως αποφυλακιστεί από τις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, όπου και κρατείτο για ληστεία που είχε διαπράξει στην Κόρινθο την 20-4-2006, μαζί με άλλους δύο (2) συνεργούς του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.