Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σοκ στη Κρήτη από ομαδικό βιασμό 16χρονης

Δεν φάνηκε να έχει τύψεις το αγόρι μιας 16χρονης. Της έδωσε ηρωΐνη και μετά τη βίασε. Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτό. Υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, την μετέφερε σε σπίτια φίλων του, με σκοπό να κάνουν έρωτα μαζί της.

Έναν αληθινό εφιάλτη έζησε τη νύχτα της περασμένης Τρίτης μια 16χρονη στα χέρια όχι ενός, αλλά... περίπου 15 ανδρών. Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία τον ομαδικό βιασμό της, ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως είπε η ίδια, κάποιοι τη μετέφεραν από .........

σπίτι σε σπίτι και τη βίαζαν, ενώ της προσέφεραν και ναρκωτικά σε εισπνεόμενη μορφή.

Η 16χρονη από το Ηράκλειο κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς, ενώ θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της.

Όπως είπε η ίδια, το πρώτο περιστατικό συνέβη σε σπίτι στις Βασιλειές, όπου ένας 26χρονος, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις στο παρελθόν, της έδωσε ηρωίνη, για να κάνει χρήση.

Στη συνέχεια τη βίασε, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία είχε φτάσει λόγω της χρήσης ουσιών, ενώ κατόπιν τη μετέφερε σε διάφορα σπίτια στις Πατέλες και τα Δειλινά, όπου και οι υπόλοιποι αδίστακτοι φίλοι του ίδιου τη βίασαν, εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της.

Το 16χρονο κορίτσι παραδέχτηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, ωστόσο επιμένει ότι ουδέποτε συναίνεσε στις πράξεις αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.