Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Τατούλης: Δε θα επιτρέψουμε την εγκατάλειψη της Πελοποννήσου

Την ολοκλήρωση των υποδομών της Πελοποννήσου μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα ζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στη συνάντηση που είχε χθες στο υπουργείο Υποδομών με τον υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη.

Αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του οδικού άξονα της Ολυμπίας Οδού, Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα, ο Πέτρος Τατούλης είπε :

«Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η ........

εγκατάλειψη της Πελοποννήσου, η οποία διαχρονικά είχε ελάχιστη συμμετοχή από το πρόγραμμα των δημόσιων επενδύσεων. Πέρα από τα χρηματοοικονομικά στοιχεία και τα προβλήματα που υπάρχουν, εμείς ζητάμε την ολοκλήρωση του έργου γιατί ο συγκεκριμένος οδικός άξονας αποτελεί σημαντικότατο άξονα ανάπτυξης για την περιφέρειά μας».

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι απαίτηση της περιφέρειας είναι η ολοκλήρωση και των δύο μεγάλων αναπτυξιακών οδικών αξόνων σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης, αυτού της Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας μαζί με την περιμετρική οδό της Καλαμάτας και της Ολυμπίας Οδού έως την Τσακώνα.

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των βουλευτών και των δημάρχων της Μεσσηνίας. Με την άποψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου συμφώνησε απόλυτα και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της περιφέρειας Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της περιφέρειας Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, οι αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνα Νικολάκου, Απόστολος Παπαφωτίου, Γεώργιος Δέδες, Παναγιώτης Αλευράς, οι δήμαρχοι της ΠΕ Μεσσηνίας Παναγιώτης Νίκας, Στάθης Αναστασόπουλος, Δημήτρης Καφαντάρης, Φίλλιπος Μπάμης, Δημήτρης Γιαννημάρας,οι βουλευτές Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου, Δημήτρης Κουσελάς, Οδυσσέας Βουδούρης, Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος, υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως και του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.