Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Άκης Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος: Γιατι ψήφισα λευκό για το Beach Volley στην Κυπαρισσία.

Κατανοώ ότι δεν είχε συσταθεί το νομικό πρόσωπο και γι αυτό έρχεται τώρα το θέμα προς ψήφιση στο Δ.Σ Τριφυλίας, για την έγκριση του ποσού των 8000 για την διεξαγωγή τουρνουά beach voley στην Δημοτική ενότητα της Κυπαρισσίας.

Θεωρώ πως δεν είναι σωστό να το ψηφίσω, βασιζόμενος στις 25000 όπου είχε αποφασίσει το σώμα να δοθούν για πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Τριφυλίας για τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο και για τις 5000 για την διεξαγωγή ποδηλατοδρομίας στην Δημοτική ενότητα Κυπαρισσίας.

Λόγω τις οικονομικής κατάστασης του Δήμου δεν .........

έπρεπε να προγραμματιστούν κι άλλες αθλητικές δραστηριότητες με ακριβό κόστος. Υπό άλλες συνθήκες θα στήριζα την διεξαγωγή του τουρνουά voley, γι αυτό επί του θέματος ψήφησα ΛΕΥΚΟ στο Δ.Σ Τριφυλίας.

Κυριακουλόπουλος Καλλίνικος

3 σχόλια:

  1. Μπράβο σου μάγκα. Θεωρούμε ολόσωστη την ενέργεια σου γιατί ξέρεις την οικονομική κατάσταση του Δήμου και έκρινες με βάση την συνείδηση σου.
    Μπράβο σου και πάλι μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΥΦΙΛΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΦΙΛΕ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ 8000 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάλλον φίλε μου δεν θα είσαι ένας από τους πολλούς που οφείλει ο Δήμος. Στα 11 εκ. ευρώ φτάνουν οι οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου Τριφυλίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής που έγινε στο δήμο και αντικατοπτρίζει την εικόνα της οικονομικής του κατάστασης. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσό -περίπου 7 εκ. ευρώ είναι υποχρεώσεις που θα πρέπει να εξοφληθούν μέσα στο 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.