Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Δώρο θεού για την περιφέρεια Πελοποννήσου να έχει για ηγέτη τον Πέτρο Τατούλη

Τελικά είναι πολύ μεγάλη τύχη για την περιφέρεια Πελοποννήσου, να έχει για ηγέτη της τον Μεγάλο Πέτρο Τατούλη. Τον Πέτρο τον ευγενικό, τον Πέτρο τον διαλλακτικό, τον Πέτρο που ακούει ακόμα και τους απλούς πολίτες, να εκφράζουν την γνώμη τους και όχι μόνο αυτό αλλά και να τους παρακολουθεί με προσοχή, λες και ακούει κάποιο σημαντικό στέλεχος της περιφέρειας Πελοποννήσου ή ακόμα και κάποιον υπουργό.

Το ακόμα καλύτερο; Να την συζητάει μαζί τους την όποια γνώμη - άποψη ακούει.
Ένδειξη που αν μη τι άλλο, δείχνει σεβασμό ακόμα και .........

στον πιο απλό πολίτη. Γιατί ο Πέτρος είναι ένας από εμάς, τους απλούς πολίτες. Πως θα ήταν δυνατόν να αλλάξει και να μεταλλαχθεί σε κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι;

Ο Πέτρος Τατούλης ξέρει πολύ καλά, ότι η εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι πολίτες της Πελοποννήσου, κατεβαίνοντας ως ανεξάρτητος και έχοντας απέναντι του ολόκληρο κομματικό μηχανισμό της Ρηγίλλης (τότε) αποτελεί την προσωπική του υπογραφή για το μέλλον της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Είναι τυχαίο νομίζετε ότι η αγάπη που λαμβάνει καθημερινά απο τον κόσμο τον κάνει να είναι πιο δυνατός, πιο καθαρός απέναντι στους πολίτες;
Θα μας πείτε που τα ξέρετε εσείς αυτά;
Πρώτον έχουμε προσωπική εμπειρία με επιστολή που είχαμε στείλει ως ομάδα στον ίδιο τον Πέτρο Τατούλη που του εκθέταμε το τεράστιο πρόβλημα με το γεφυράκι του Λαγκουβάρδου όπου στο S του θανάτου έχει χάσει την ζωή του πολύς κόσμος. Μπορεί ο Πέτρος να μην μπορούσε να έρθει να τα δει όλα αυτά που του περιγράφαμε με γλαφυρό ύφος από κοντά φροντίσαμε όμως να τους τα δείξουμε με video το οποίο είδε και έβγαλε μόνος του τα δικά του συμπεράσματα.
Βέβαια είχε δεχτεί αναφορές και από συμβούλους του αλλά θεωρούμε ότι καθοριστικός παράγοντας για να πει ο Πέτρος Τατούλης να γίνει το έργο άμεσα, ήταν και η επιστολή αλλα πολύ περισσότερο το Video που του στείλαμε σε CD στα χέρια του.

Το αποτέλεσμα το είχατε διαβάσει σε προηγούμενη δημοσίευση μας εδώ

Είμαστε 100% σίγουροι ότι για τον Πάτρο Τατούλη ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. Πιστεύει στους ενεργούς πολίτες, πιστεύει στον πολίτη που έχει την ειλικρινή διάθεση να προσφέρει αναδεικνύοντας τα σοβαρά προβλήματα που έχει ο τόπος του.
Είναι Δώρο θεού ο Τατούλης για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Και τα έργα του πολύ σύντομα θα τα δείτε να γίνονται.
Το φαινόμενο που ονομάζεται Πέτρος Τατούλης κοιτάνε όλοι οι υπόλοιποι να το αντιγράψουν.
Η ηγετική στάση του στην κρίση που είχε ξεσπάσει με τους ταξιτζήδες, έκανε τον Σγουρό να προσπαθήσει ανεπιτυχώς να καπελώσει τον Δικό μας Πέτρο. Τα στημένα δημοσιεύματα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ που προσπάθησε και αυτή ανεπιτυχώς να μειώσει τον Πέτρο για χάρη του Σγουρού έπεσε στο κενό.
Είναι κάτι το πρωτοφανές αυτό που γίνεται με την περιφέρεια Πελοποννήσου η οποία τείνει να αναδειχθεί σε περιφέρεια πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

Πέτρο προχώρα. Συνέχισε να κάνεις αυτό που πρέπει. Ο κόσμος σε πιστεύει. Ο κόσμος σε αγαπάει και το βλέπεις και μόνος σου. Βλέπει τι κάνεις γι αυτόν και για την ζωή του και το αναγνωρίζει.
Είσαι δώρο θεού για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Τράβα την Πελοπόννησο μπροστά. Μπορείς να το κάνεις και πρέπει να το κάνεις. Οι πολίτες το βλέπεις σε κάθε διάβα σου σε πιστεύουν σε αγαπούν και είναι δίπλα σου. ΠΡΟΧΩΡΑ και κάνε ότι καλύτερο μπορείς για το αύριο του τόπου.

16 σχόλια:

  1. Παιδιά αξίζει η δουλειά που κάνετε για τον Τατούλη? Πληρώνεστε καλά?

    Ακούς εκεί ο "Μεγάλος Πέτρος Τατούλης" με κεφαλαία... Όπως δηλαδή λέμε ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Μέγας Ναπολέων, η Μεγάλη Αικατερίνη, τώρα αποκτήσαμε τον Μεγάλο Πέτρο Τατούλη, το "Δώρο θεού"...

    Παρεπιπτόντως, παρατήρησα ότι στο δημοσίευμα η λέξη "Θεός" είναι με μικρό το "θ", σε αντίθεση με τον "Μεγάλο Πέτρο Τατούλη" που είναι με κεφαλαίο...

    Και για το τέλος μία πρόταση! Να γίνει έρανος σε όλη την Τριφυλία για να χτίσουμε μια εκκλησιά στο όνομα του Μεγάλου Πέτρου Τατούλη! Βεβαίως, να συνοδεύεται και από τα σχετικά εικονίσματα από διάφορες στιγμές του...

    Πάτε καλά ρε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ, ΤΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ?ΘΕΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ?ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ...ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά αξίζει η δουλειά που κάνετε για τον Τατούλη?
    Αν αξίζει λέει....... και βέβαια αξίζει γιατί και ο ίδιος αξίζει.
    Πληρώνεστε καλά?
    Αχ κρίμα. Θα σε λυπήσω. Όχι δεν πληρωνόμαστε γι αυτό. Θα έπρεπε;

    η λέξη "Θεός" είναι με μικρό το "θ",
    Εχεις δίκιο θα μαλώσω τον εαυτό μου για το τόσο μεγάλο λάθος.
    Φυσικά γι αυτό μου το λάθος απολογούμαι δημόσια.
    Και συγνώμη που δεν μπορούμε να γράψουμε έστω το 1 χιλιοστό από αυτά που γράφουμε για τον Πέτρο για τον ΤΕΩΣ (τι ωραία λέξη) νομάρχη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΤΕΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΕ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΡΟ ΘΕΟΥ, ΤΟ ΜΑΝΑ ΕΞΟΥΡΑΝΟΥ, ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "και βέβαια αξίζει γιατί και ο ίδιος αξίζει"
    Ναι, το καταλάβαμε! Σαν το FAIRY! Αξίζει και... συμφέρει! Το 'πιασες ε?

    "Όχι δεν πληρωνόμαστε γι αυτό"
    Πληρώνεστε για τα άλλα του και αυτό ήταν σαν bonus - δώρο?

    "θα μαλώσω τον εαυτό μου για το τόσο μεγάλο λάθος"
    Φυσικά να τον μαλώσεις... Είναι από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει κάποιος στο Δημοτικό! Μετά φυσικά από την ιστορία του "Μεγάλου Πέτρου Τατούλη"!

    Ρε μπαγάσα εντάξει τη δουλειά σου κάνεις... Με το αζημίωτο φυσικά, αλλά κράτα και λίγο τους τύπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μπαγάσα Χάρη Παπανδρέου που είδες το αζημίωτο ρε φίλε; ΟΧΙ πες μου που το είδες για να το δω κι εγω που δεν το βλέπω. και κοντά σε μένα δεν το βλέπουν και οι άλλοι διαχειριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφαιρέθηκαν κακοήθη σχόλια. Ξεχνάνε κάποιοι ότι όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να βγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. (Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ) ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ???ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ?Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ???ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΛΑΟ ΠΟΙΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ????ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατ αρχήν συμφωνώ σε όλα όσα γράφτηκαν στο άρθρο.

    Ο Τατούλης δεν πήγε ποτέ απ όσο ξέρω να κλείσει το αεροδρόμιο Καλαμάτας. Μην διαστρεβλώνετε την αλήθεια. Απεναντίας που εξασφάλισε πόρους για την ανάπτυξη του.

    Μήπως με ενέργειες του Πέτρου Τατούλη δεν θα έρθει το φυσικό αέριο στην Μεσσηνία, Λακωνία???
    Μήπως με ενέργειες του περιφερειάρχη δεν θα φύγει μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι (όπως δήλωσαν δηλαδή) το S του θανάτου στον λαγκούβαρδο???
    ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ορισμένους??? Γιατι δεν βγήκε ο εκλεκτός του Αντουάν??? Μα τον ειχαμε 14 χρόνια στο κεφάλι μας και είδαμε το απόλυτο μηδέν του. Πόσα χρόνια έπρεπε να τον έχουμε ακόμα?????

    Πείτε μου ρε τσιράκια του ΤΕΩΣ Νομάρχη τι σκατά έκανε 14 χρόνια που διοικούσε τον Νομό.
    ΕΝΑ γ@....νο έργο του μπορείτε να μου πείτε??????? Ενα όχι δυο. ΕΝΑ ΜΟΝΟ μεγάλο και ήδη παραδομένο έργο. Δεν θα βρείτε ούτε ενα γιατί και οι ίδιοι οι σύμβουλοι του δεν βρήκαν ΠΟΤΕ να μας πουν ΟΥΤΕ ενα έργο του.
    Απεναντίας μπορώ να σας πω για τις χιλιάδες δημόσιες σχέσεις του επισκέψεις σε πανηγύρια και λοιπές αηδίες και ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.

    Στα Φιλιατρά δεν είχε τάξει Δημοπρατήριο το καλοκαίρι του 2006 πρίν τις αυτοδιοικητικές εκλογές??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΕ???? ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    Αφήστε να τελειώσει ο χρόνος διοίκησης της αιρετής περιφέρειας και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός. Αν είναι αρνητικός πρώτοι θα τον κρίνουν οι πολίτες και εμείς. Αν είναι θετικός και ξαναθέσει υποψηφιότητα θα είναι πάλι περιφερειάρχης.

    Μάθετε επιτέλους να απαντάτε επί της ουσίας με επιχειρήματα και αφήστε τα υπόλοιπα. Βλέπω παραπάνω 3 σβησμένα μηνύματα από τους διαχειριστές. Επειδή ήμουν επί δύο χρόνια στην θέση του Διαχειριστή δεν είναι δύσκολο να μαντέψω τι ηλιθιότητες γράφονταν για να τα σβήσουν οι διαχειριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το λύκειο στα Φιλιατρά ποιανού έργο είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υποδείξεις η ομάδα διαχείρισης δεν δέχεται από κανέναν που κρύβεται πίσω από το "ανώνυμος".
    Σου έγραψε επιχειρήματα του έγραψες βρισιές. Που πήγε το σχόλιο σου; Στα σκουπίδια φυσικά.

    X-treme
    Διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.