Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Να τον χαίρεστε κύριοι του ΠΑΣΟΚ τον παραλίγο Αντιπεριφερειάρχη σας και σύμβουλο του Ν.Συφουνάκη

Χυδαίο φραστικό επεισόδιο εχθές κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π.Τατούλη στην συνδιάσκεψη (πάρκιν) έγινε του ΠΑΣΟΚ στην Κόρινθο με πρωταγωνιστή το Γ. Μπαρούτσα.

Ο Γ. Μπαρούτσας είναι πρώην Δήμαρχος Τρικολώνων, τραυματιοφορέας… στο επάγγελμα και Σύμβουλος του υφυπουργού Ν. Συφουνάκη, που για να προσληφτεί ο εν λόγω κύριος στο υπουργείο έβγαλαν φωτογραφική διάταξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ............

αυτός που είχε παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές για Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας... και αντέδρασε ο Π. Τατούλης με αποτέλεσμα να χρήσει άλλον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τότε, που είναι και ο σημερινός Ε. Γιανακούρας και είναι κάτι που δείχνει γιατί έγινε αυτή η «φασαρία»

Στο φραστικό χυδαίο επεισόδιο ήταν παρών και η αστυνομία η οποία ζήτησε από τον περιφερειάρχη να του κάνει μήνυση προκειμένου να τον συλλάβει κάτι που ο Πέτρος Τατούλης δεν αποδέχτηκε και έφυγε συνεχίζοντας το πρόγραμμα του επισκεπτόμενος την εκδήλωση στο θέατρο Συκεών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν ήταν η αστυνομία μπροστά στο επεισόδιο θα έπεφτε πολύ ξύλο μια και όλοι όσοι παρευρίσκοντο στο επεισόδιο εκπλάγηκαν και αγανάκτησαν με την στάση του κ Μπαρούτσα που έδειξε ότι δεν σέβεται κανέναν θεσμό.

Τώρα όσων αφορά τα χαστούκια που έγραψαν κάποιοι οι οποίοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν με τέτοια θέματα…. αυτά είναι φαντασιώσεις αλλά μάλλον προορίζονται και πραγματικά για αυτούς σύντομα…

BEST TV

ΣΧΟΛΙΟ

Περασμένα μεγαλεία και διηθώντας τα να κλαις η κατάσταση στην Μεσσηνιακή εφημερίδα που κάποτε ο εκδότης της αυτοχαρακτηριζόταν Μεσσηνιάρχης τρομάρα του και συμφορά του.
Κάποτε μπορεί να πέρναγε θέσεις σε κάποιους που αντί να παράγουν έργο ως αρχή, εκείνοι προτιμούσαν τις δημόσιες σχέσεις. Σήμερα η εν λόγω εφημερίδα είναι ανάξια να προτείνει ακόμα και βοηθό, του Βοηθού λούστρου.
Θα πρέπει επιπρόσθετα να συνυπολογίσει ότι κάποιοι αναγνώστες τους πληρώνουν με το ευρώ τους και ακόμα χειρότερα κάποιοι τους πληρώνουν μηνιαία συνδρομή για να διαβάζουν αξιόπιστα δημοσιεύματα και όχι φαντασιοπληξίες του εκδότη οι οποίες σε λιγότερο από 12 ώρες ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ πέφτοντας το σχετικό κράξιμο προς την εφημερίδα.
Ας σεβαστούν λίγο τον όποιον κόσμο που τους αγοράζει ακόμα.... και ας γράψουν κάτι το αξιόπιστο πλέον.

1 σχόλιο:

  1. Την Τετάρτη 24/8/2011 το πρωί ο Μπαρούτσας χτύπησε άσχημα στη Στεμνίτσα (δυστυχώς το χωριό του) τον συνταξιούχο γεωπόνο Γ.Φατούρο , (ξάδερφο του πρώην υπουργού και πρύτανη) ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας Δημητσάνας. Από τη Στεμνίτσα έφυγε ο Μπαρούτσας και πήγε Κόρινθο , προφανώς γιά να αποφύγει το αυτόφωρο. Ο άνθρωπος είναι πολύ επικίνδυνος πρέπει να πάει στο ψυχιατρείο. Πέρσι χτύπησε ένας πρώην ναύαρχο στο Ελληνικό Αρκαδίας παρουσία του Αβραμόπουλου. Υπάρχουν και τα επεισόδια με Λαγό, Σωτηρόπουλο, Ταλιάνη. Θα θρηνήσουμε θύμα και θα μας φταίει η κακιά ώρα. Στη αστυνομία Δημητσάνας υπάρχει ολοκληρος φάκελλος με μηνύσεις που του έχουν υποβληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.