Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ. Ολοι μα όλοι τον προσφωνούσαν με τον τίτλο.. "σύντροφε Πέτρο"...!!

Την ώρα που ο αυτοδιοικητικός κανίβαλος έκανε την επίθεση μέσα στην αίθουσα, από το πίσω μέρος ακούσθηκε μία φωνή πολύ γνωστή να ουρλιάζει κυριολεκτικά απευθυνόμενη στον κανίβαλο

«Αντε γαμ... αλήτη, κατέβα κάτω»

Η φωνή ανήκει σε ένα από τα σημαντικότερα ...........

εκλεγμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο και κυριολεκτικά εκπροσωπούσε ολόκληρη την αίθουσα.

Ο Τατούλης σιωπηλός.

Όμως όταν τελείωσαν οι ομιλίες και ο Τατούλης σηκώθηκε από την θέση του να βγεί στον περίβολο, έπεσαν πάνω του όλα τα στελέχη και του δήλωναν την απόλυτη συμπαραστασή τους. Και υπουργοί και βουλευτές..!

Το ίδιο έγινε και έξω. Ολοι μα όλοι τον προσφωνούσαν με τον τίτλο.. "σύντροφε Πέτρο"...!!

Μπορεί να μην είναι και πολύ καλό για την ιστορική του πορεία στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά ο περιφερειάρχης απολάμβανε τον τίτλο σύντροφε Πέτρο..!

Ενοιωθε εξαιρετικά. Και οι Πασόκοι το ίδιο που μιλούσαν μαζί του σαν να ήταν πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ..

Τελικά το ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου έκανε δικό του τον Πέτρο Τατούλη και αυτός μόνο άσχημα δεν νοιώθει..!

morias News

5 σχόλια:

  1. re paidia mia erwtisi! ikanos kai axios o tatoulis den lew, alla mipws to parakanete me tin provoli tou? kai eidika me aneu simasias zitimata opws to parapanw! den einai da kai filiatrinos! as grafei o morias auta kai eseis ta pio ousiodi. filika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να είναι Φιλιατρινός για να τον προβάλουμε; Γιατί το λες έτσι; Σε πληροφορούμε ότι ο Πέτρος ακούει τους πάντες.
    Γιατί τα καλά δεν πρέπει να γραφτούν και εδώ;

    Και μια μικρή παρατήρηση - Φιλική συμβουλή. Γιατί δεν κάνεις μια μικρή προσπάθεια να γράφεις με ελληνική γραμματοσειρά; Ας κάνεις λάθη. θα μάθεις. Η προσπάθεια μετράει.
    Μην καταστρέφουμε μόνοι μας την γλώσσα μας.
    Και εγω έγραφα μανιωδώς με Greeklish. Τα πέταξα όμως και μου αρέσει πολύ να γράφω Ελληνικά,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε νομίζω πως ορθογραφικά χρειάζεται να μάθω κάτι, εκτός κι αν εννοείς ειρωνικό ύφος όπως η απάντησή σου! Συνήθεια(ίσως κακή) είναι οι λατινικοί χαρακτήρες στο internet. Όσο για την ερώτησή μου.... δεν σχολίασα για να με ακούσει ο Τατούλης. Και τα καλά που πρέπει να γραφτούν που τα είδες; Ποιόν νοιάζει αν το ΠΑ.ΣΟ.Κ έκανε δικό του τον Τατούλη και πως νοιώθει ο ίδιος σαν σύντροφος. Και για να μη με θεωρήσεις κακόβουλο γνώμη μου είναι ότι ο Τατούλης είναι καλός περιφεριάρχης και θα κάνει έργο! Σίγουρα καλύτερο από τον όντως απαράδεκτο Δράκο. Κάνω διάλογο και έχω άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιο λάθος κάνεις. Πουθενά δεν υπήρξε ειρωνεία προς εσένα. Απλώς επειδή λέγεται για όσους γράφουν με greeklish ότι προσπαθούν να κρύψουν την ανορθογραφία τους σου είπα ότι ακόμα και αν κάνει ορθογραφικά λάθη θα το ξεπεράσεις. Δεν είχα καμία πρόθεση να σε θίξω. Ειλικρινά το πήρες στραβά.

    Σε διαβεβαιώ οτι δεν προσπάθησα ούτε να σε μειώσω ούτε τίποτα. Και χαίρομαι που βλέπω ότι μπορείς να γράψεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.

    Ως προς τον τατούλη, δεν διαφωνούμε. Το ιδιο που πιστεύεις εσύ πιστεύουμε κι εμείς οτι θα ειναι ο πιο πετυχημένος περιφερειάρχης σε σχεση με τον Δημοσιοσχεσίτη Δράκο.
    Δεν εξετάζουμε αν τον θεωρούν η όχι σύντροφο στο ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε εμείς ταχθήκαμε ως blog με τον Τατούλη αμέσως μόλις ανακοίνωσε υποψηφιότητα και πάρα πολύ πριν πει ο Παπανδρεου ότι στηρίζει Τατούλη.
    Οσο για το εργο που θα κάνει ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ότι θα το κάνει και θα είναι επιτυχημένος περιφερειάχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ.
    ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΙΧΟΣ.
    ΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΟ- ΑΚΟΥΣΤΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.