Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Φήμες θέλουν παραίτηση Δράκου απο το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τον επικεφαλή του Περιφερειακού συνδυασμού της Δυνατής Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο , ως έτοιμο να παραιτηθεί από τη θέση του συμβούλου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.
Λόγοι που ίσως τον οδηγήσουν σ αυτή την απόφαση , είναι και πολλοί και διαφορετικοί.

Πρώτα απ΄ όλα η πολυετής .......

θητεία του στο θεσμό της δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης, η νευραλγική θέση που κατείχε, του Προέδρου της ΕΝΑΕ, οι εκλογικές αναμετρήσεις και πολλές ακόμη κομματικές δραστηριότητες, ίσως έφεραν τον φυσιολογικό ανθρώπινο κάματο.
Βέβαια ίσως υπάρχουν άλλοι λόγοι.
Απόσταση μεταξύ των μελών του συνδυασμού, διαφοροποιήσεις, προσωπικές στρατηγικές και αδιαφορία από πλευράς της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου , κάνουν τον ρόλο του ιδιαίτερα δύσκολο και προβληματικό.
Όπως διαφαίνεται , εκτός ολίγων που δείχνουν κάποιο φιλότιμο και προσπαθούν, υπάρχουν και οι γνωστοί « ύπνοι » του συνδυασμού του, αλλά και οι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου και άποψης.
Όλα αυτά δυσχεραίνουν την προσπάθειά του , να σταθεί άξια και με αξιώσεις στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Άξιον σχολιασμού είναι και το γεγονός πως ο κ.Τατούλης , δεν έχει παραχωρήσει γραφεία στις μειοψηφίες , μέσα σε ένα άδειο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Μεσσηνίας , δεν υπάρχει γραμματειακή υποστήριξη και γενικά έχει κάνει δύσκολη τη ζωή του Δράκου.
Ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, διότι καλώς κακώς, είναι ένα πρόσωπο που έχει γνώσεις , άποψη και αγάπη γι αυτό που κάνει.
Αν παρ΄ ελπίδα αποφασίσει να φύγει , ε ρε γλέντια! Θα γίνει χαμός!

Ποιοι από τη Μεσσηνία θα κάνουν αντιπολίτευση;

Ο....Σταθόπουλος ή ο μόνιμα αμίλητος Κωτσιόπουλος;
Ο Φαρλέκας από τη Λακωνία, ο...Μανδρώνης από την Αρκαδία, ή η Σούκουλη από την Κορινθία;
Οι μόνοι που μπορούν να σταθούν σ΄ αυτή την ομάδα με αξιώσεις , είναι ο Σωτηρόπουλος από την Αργολίδα και ο Ταγαράς από την Κορινθία.
Αλλά και από το συνδυασμό του κ.Τατούλη , υπάρχουν περιφερειακοί σύμβουλοι που αμφιβάλλουμε αν έχουν αντιληφθεί έστω και ένα θέμα από αυτά που διαχειρίζεται το περιφερειακό συμβούλιο!!
Ονόματα σε άλλο μας σχόλιο!!

Morias.gr

1 σχόλιο:

  1. Οσων αφορα τα προσωπα παντα και παντου ετσι ειναι,καποιοι ειναι αξιοι και καποιοι αχρηστοι.Οσων αφορα τον Δρακο,τι να μας πει τωρα.Αν εβγενε περιφεριαχης δεν θα κουραζοταν,ενω τωρα στην αντιπολιτευση θυμηθηκε τα χρονια που εχει στην πλατη.Η αρχηγος η τιποτα,ωραιοι ειναι αυτοι.Δεν πειραζει ας δοκιμαστει και κανας αλλος αλλωστε εγω ως Μεσσηνιος και Φιλιατρινος δεν καταλαβα να ωφελησε καπου ο Δρακος τον τοπο μου,Μονο προεκλογικα τον εβλεπα που περναγε απο τα μαγαζια με την κουστοδια για κυνηγι ψηφων.Φαντασου ως περιφεριαρχει στο CNN θα τον βλεπαμε.Ουτε Τατουλη ψηφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.