Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Η κρίση νίκησε το δρόμο, κάτω η τουριστική κίνηση

Παρά τις προσδοκίες, η αγορά της Καλαμάτας κατά ......

τη διάρκεια των εορτών της Πρωτοχρονιάς κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αυξάνοντας έτσι τον προβληματισμό στους επαγγελματίες.

Όσον αφορά στον τουρισμό, επίσης είναι σαφή τα σημάδια της οικονομικής κρίσης, καθώς από το κόψιμο μισθών και συντάξεων, τις υψηλές τιμές των καυσίμων, αλλά και το κόστος των διοδίων, μολονότι φέτος, μετά την παράδοση στην κυκλοφορία και του Παραδείσια – Τσακώνα, έχει καταστεί ευχερέστερη η πρόσβαση στη Μεσσηνία, τα μηνύματα δεν ήταν αισιόδοξα για την Καλαμάτα.

Μειωμένη κατά 50%, συγκριτικά με την αντίστοιχη εορταστική περίοδο Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, ήταν και η κίνηση στις ξενοδοχειακές μονάδες και τα τουριστικά καταλύματα της Τριφυλίας και της Πυλίας.


Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

"ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ" η λίστα Λαγκάρντ για τους επίορκους πολιτικούς (και οχι μόνο).
Η αστραπιαία κίνηση παραπομπής του Γιώργου Παπακωνσταντίνου απο την κυβερνητική πλειοψηφία αιφνιδίασε τον ΣΥΡΙΖΑ που αντιπροτείνει παραπομπή και του Ε. Βενιζέλου για ευνόητους λόγους. Όπως και να εξελιχθεί η υπόθεση διαμορφώνεται νέο σκηνικό αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιδιώκει τη δημιουργία πόλωσης για μικροκομματική επένδυση ψηφοθηρίας στους δυσαρεστημένους.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ στη Μεσσηνία προκαλεί η απόφαση Χατζηδάκη με την οποία καταργείται ο Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (ΤΑΣ).
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ σκηνικό αλλαγής του χρόνου στην Καλαμάτα, έκανε το γύρο της Νοτιοδυτικής Ελλάδας με τη ζωντανή μετάδοσή της απο το Best.
ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Βόρεια Ελλάδα και αστυνομικοί.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ χωρίς έργα δεν γίνεται και στον προλιμένα μπορεί να γίνει Μαρίνα (Μια πρόταση απο τον Θανάση Κουκοβίστα)
ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ θα φέρουν στην Ανώτατη Εκπαίδευση η βάση του δέκα και οι συγχωνεύσεις.
ΑΝΟΔΙΚΑ ξεκίνησαν το '13 οι τιμές ελαιολάδου στην Ισπανία, ελπίδες για θετικές εξελίξεις και στην ελληνική αγορά.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.